28 ožujka, 2024 8:23 pm

Huawei isporučio više od 10 milijuna P8 lite uređaja

p8-h1

Huawei je objavio kako je isporučio više od 10 milijuna jedinica P8 lite pametnog telefona. Ovo postignuće ostvareno je u samo devet mjeseci nakon službenog lansiranja uređaja u Europi. Cjelokupna Huawei P8 serija bilježi uspjehe, pa se tako 16 milijuna ljudi imalo priliku uvjeriti u vrhunske performanse uređaja iz serije.

Godina je sjajno započela za Huawei s obzirom da je kompanija postavila novi rekord time što je isporučila preko 12 milijuna smartphonea u siječnju – povećanje za 93% u odnosu na siječanj 2015. Ovaj siječanj je četvrti uzastopni mjesec kako je Huawei isporučio preko 10 milijuna smartphonea. S porastom prepoznatljivosti branda i kontinuiranim globalnim rastom, interes korisnika za Huawei proizvode nastavlja značajno rasti.

Ovaj uspjeh gradi se na jakoj 2015. godini, tijekom koje je Huawei isporučio 108 milijuna smartphonea – povećanje za 44% u odnosu na prošlu godinu, s ciljem da čvrsto uspostave svoju poziciju kao jedan od tri najveća globalna smartphone branda.

Huawei P8 lite je prvi Huawei smartphone koji je postigao veću prodaju na globalnom tržištu nego u Kini, signalizirajući proboj u strategiji internalizacije Huawei-a te potvrđujući efikasnost Huawei-a na globalnoj strukturi tržišta. U portfoliu Huawei pametnih uređaja, P8 lite donosi svojim korisnicima mladenačku energiju po jeftinijoj cijeni, a oni ga nastavljaju kupovati u rekordnim brojkama.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

LG Display odlučuje da ove godine neće graditi OLEDoS proizvodnu liniju

LG Display odlučio je da ove godine neće započeti investiciju i izgradnju proizvodne linije za …