26 listopada, 2020 12:07 am

Samsung Galaxy S6 Edge+ dobiva prvu nadogradnju

Autor: Nino Krstačić

s2

Nakon što je dospio na tržište Galaxy S6 Edge+ iz Samsunga nije još imao prilike okusiti kako je to, kada se dobije pokoja nadogradnja. Sve do sada, kada je Samsung izdao OTA nadogradnju čija veličina iznosi 138.14MB. Dolaskom nadogradnje poboljšan je do sada i onako fluidan rad samog phableta, te isto tako i produžena autonomija pripadajućeg kapaciteta baterije.

Ispravljene su neke omanje „boljke“ te je samim time fluidnost dovedena na još jednu višu stopu, no što je to do sada bio slučaj. Ono čemu Samsung ovom nadogradnjom želi posvetiti ponajviše pozornosti jest sigurnost samog Samsung Galaxy S6 Edge+ pableta.

Upravo je na sigurnosti utrošeno ponajviše vremena, što će kako ističu iz Samsunga potvrditi i sami korisnici. Inače OTA nadogradnje dolazi pod brojčanom oznakom: G928GDDU2AOJ5, te je ista dostupna na Europskom kao i na Indijskom tlu.

Dok su ostali dijelovi Svijeta za sada nepoznati, odnosno nije potvrđen dolazak ove OTA nadogradnje i u tim regijama. Bez obzira na sve, toplo preporučamo kako se sam proces preuzimanja te instalacije izvrši putem Wi-Fi povezivanja na Internet, kako bi se izbjegnuli dodatni troškovi podatkovnog prometa, koje korisnici zasigurno ne žele vidjeti na svojim računima.

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

U 2020. nestalo preko dve hiljade kriptovaluta

Od početka 2020 godineugasilo se više kripto-menjačnica nestaju nego u prethodnim periodima,ali se to odrazilo …