13 lipnja, 2024 10:23 pm

Samsung Galaxy J7 te Galaxy A3 dobivaju Marshmallow 6.0.1

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

aa3

Postepeno ali sigurno Android 6.0/6.0.1 Marshmallow uzima svoj udio. Nakon mnogih Sony, HTC Samsung, LG, modela (poglavito flagship uzdanica), red postepeno dolazi i na one srednjeg te donjeg cjenovnog razreda. Tako je red došao na Samsung Galaxy J7 (2015) te na Samsung Galaxy A3 (2016). Sama nadogradnje se uvelike ne razlikuje od dosadašnjih nadogradnji Marshmallowa na Samsung pametnim telefonima i phabletima. Doze način rada baterije, kvalitetniji rad s aplikacijama kao i task-manager, samo su djelić onoga što Android 6.0.1 Marshmallow donosi na Samsungove modele.

q3

Naravno ovdje posebno treba istaknuti i TouchWiz korisničko sučelje, koji dolaskom Marshmallow poprima drugačiji oblik (prvenstveno pri dizajnerskom značajku a tek onda i s ponekom novinom). Sama nadogradnja teži 1,4GB te se preporuča da se odradi putem Wi-Fi povezivanja na Internet te da razina kapaciteta baterije bude iznad 50%, što je svima već jako dobro poznato. Moramo iskoristiti priliku i kazati kako je za navedena dva modela nadogradnja dostupna u Rusiji, no uskoro se očekuje prodor i na globalnoj razini. Ukoliko ste nestrpljivi te želite isprobati Android 6.0.1 Marshmallow, pružamo vam upute te PDF dokument, nadogradnje. Ali vas želimo upozoriti kako istu radite isključivo na vlastitu odgovornost.


Vezani članci:

Poznat tvornički broj nadolazećeg Samsung Galaxy phableta?

Sony Xperia X – novi “početak” za Xperia modele

Android Pay nudi promociju samoga sebe

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …