23 lipnja, 2024 6:26 am

Huawei P10 imati će skener otiska prsta s prednje strane

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

pp3

Tek što smo imali prilike isprobati Huawei P9 (Recenzija), glasine navode nešto više o nasljedniku, odnosno prema svemu sudeći njegovo ime bi glasilo „Huawei P10“. Ono što za sada znamo o ovom pametnom telefonu jest to da će isti imati drugačije smješten skener otiska prsta, no što je to do sada bio slučaj kod Huawei P9 modela. Prema svemu sudeći premda su još uvijek neprovjereno informacije, Huawei P10 će skener otiska prsta imati ukomponiran u Home tipku koja će se nalaziti s prednje strane.

https://www.youtube.com/watch?v=uFMmlQ6FSNA

Dakle više neće biti s stražnje strane, ispod Leica kamere a navodi se i to kako će Huawei i po pitanje P10 modela nastaviti suradnju s tvrtkom „Leica“. Ovo su za sada sve informacije koje imamo ali smo sigurni kako će ih u dogledno vrijeme još svakako biti na pretek. Dok se nama dojmovi još nisu slegli po pitanju Huawei P9 modela, njegov nasljednik P10 donosi posve novine kada je u pitanju korištenje pametnog telefona od strane Huaweia.


Vezani članci:

Huawei MediaPad M2 [Pristigao]

Huawei Honor 5a Plus na Benchmarku

Huawei ponovno nosi Nexus pridjev?

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …