21 svibnja, 2024 12:04 am

Samsung Galaxy C5 pa onda i C7 (SM-C7000)

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

DD6

Nakon što smo imali prilike pisati o prvim navodima nadolazeće Samsung Galaxy C serije te prvom C5 modelu, kao prethodniku. Red je da se osvrnemo i navodno na idući model koji dolazi pod brojčanom oznakom „SM-C7000“, odnosno imena Galaxy C7. Upravo će Samsung Galaxy C7 dolaziti s Qualcomm Snapdragon 625 chipsetom kao i sa Full-HD zaslonom, za sada nepoznate rezolucije. No ono što je sigurno jest 4GB radne memorije kao i 32GB Interne, uz podršku Eksterne odnosno postavljanja dodatne microSD kartice.

Prisjetimo se:

Samsung Galaxy C7 u pogledu Kamera donosi 16MP primarne odnosno 8MP sekundarne s mogućnošću snimanja 4K video-zapisa. Android 6.0.1 Marshmallow kao i TouchWiz korisničko sučelje, biti će sastavni dijelovi softverske strane nadolazećeg Galaxy C7 modela pametnog telefona.

cc

Dok za sada nemamo cijenu pa niti informaciju odnosno navode o globalnoj dostupnosti, sve su jače glasine kako će Samsung Galaxy C serija (odnosno C5 i C7 modeli), idući mjesec biti predstavljeni u Kini, odnosno kako će za sada tamo i ostati te se neće širiti (za sada) na globalnu dostupnost. No sve su to još uvijek glasine te kompletnu priču treba uzeti s dozom opreza.


Vezani članci:

Samsung C serija dovodi “SM-C5000” kao prvi model

Apple Watch (2) nove generacije – prikuplja dobavljače

Facebook davnih dana… 2005, godine

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

AGON by AOC širi svoju novu G4 gaming seriju

Piše: Darko Brlečić AGON by AOC – jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i …