19 svibnja, 2024 4:54 pm

Samsung Galaxy A9 na prvom videozapisu

Autor: Nino Krstačić

a2

Kako to obično biva s nadolazećim modelima pametnih telefona, tehnološke portale jednostavno preplave navodi i informacije. Isto to sada se radi o nadolazećem Samsung Galaxy A9 pametnom telefonu. Odnosno za sada neslužbeni Kineski izvori postavili su pripadajući videozapis na kojem se jasno vidi Galaxy A9 u usporedbi na aktualni Galaxy A7 pametni telefon.

Samsung Galaxy A9 donositi će Super AMOLED zaslon (Full-HD rezolucije) te veličine pri 6“. Unutrašnjost nadolazećeg pametnog telefona, prema svemu sudeći biti će upotpunjena 3GB radnom memorijom kao i osmo-jezgrenim procesorom.

Primarna kamera rezolucije 13MP, kao i skener otiska prsta u kojem će biti ukomponiran Samsung Pay, samo su pojedini detalji koje će Galaxy A9 posjedovati. Početak prodaje Samsung Galaxy A9 pametnog telefona očekuje se ove dane u prosincu ili pak početkom 2016, godine s cijenom od 430€.

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Setanta Sports i Netflix sklopili ugovor

· Setanta Sports, vodeća sportska multimedijalna platforma koja posluje širom istočne Evrope i centralne Azije, …