24 rujna, 2023 2:58 pm

Sada znamo mnogo više o Moto G5S Plusu

S događajem za medije zakazanom za 25. srpnja očekujemo da vidimo neke sjajne nove Motorola telefone prije isteka mjeseca. Neki novi detalji o Moto G5S Plus su pogodili web – to je vrhunska nadogradnja na jeftini Moto G5 Plus koji smo vidjeli ranije ove godine, ako ste zbunjeni – i to zvuči kao da će na dizajnu i kameri biti veliki nadogradnje.

Unutar telefona će imati isti Snapdragon 625 CPU, 4GB RAM i 64GB skladišne ​​kombinacije kao njegov prethodnik, izvještava dobro informirani Evan Blass na VentureBeat,  u smislu obrade snage i brzine . Ono što je novo je kućište od anodiziranog aluminija koje će dodati još bolji osjećaj na kućište i kameru s dvije leće na stražnjoj strani, s dva senzora od 13 megapiksela – jednu crnu i bijelu boju. G5 Plus ima samo jedan senzor od 12 megapiksela, tako da novi model bi trebao biti sposoban za dodatnu fotografsku manipulaciju.

Nadogradnja koja će vjerojatno biti vrijedna za fotografske entuzijaste, a u međuvremenu zaslon se pruža do 5,5 inča, a ne 5,2 inča. Rezolucija od 1080p ostaje ista kao i Moto G5 Plus i zapravo Moto G5.

Hoće li to biti dovoljno da vas iskuša za kupnju? Puno će ovisiti o cijeni, ali na papiru to zvuči kao pristojan telefon. Moto G5S Plus će se otkriti 25. siječnja  s Moto Z2 i Moto X4 (također predviđenim za dvije kamere i dve leće) .


Možda da probate pustiti ovaj 4K video na svom televizoru kad nemate satelitsku antenu:

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Kineski oprez prema spajanju industrije čipova je razuman

Intel je u srijedu prekinuo svoju akviziciju Tower Semiconductora vrijednu 5,4 milijarde dolara, što su …