22 lipnja, 2024 6:04 am

ROAMEO bežični sustav za besprijekornu komunikacije u velikim područjima

ROAMEO od RTS-a je profesionalna, bežična interkomna rješenja koja se lako koriste i buduće temelje na standardu DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) bez dozvole s zaštićenim frekvencijskim pojasom.Omogućuje visokokvalitetni zvuk preko besprijekorno integriranog digitalnog bežičnog remenskog paketa i pridruženih pristupnih točaka. S modernim, robusnim dizajnom, ROAMEO je pogodan za širok raspon profesionalnih interkom aplikacija gdje je najvažnija bežična komunikacija, uključujući i produkcije televizijskih produkcija, produkcije kazališnih i sportskih događaja, kuća bogoslužja, poslovnih objekata i vanjskih (OB) kamiona.

Potpuno integrirano rješenje pomoću najsuvremenije tehnologije

Djelujući poput bežičnog ključnog panela, ROAMEO se može potpuno integrirati u sve postojeće digitalne RTS matrice. Sustav omogućava korisnicima da obrađuju pojedince ili određene skupine. Sustav se sastoji od TR-1800 remenice, pristupne točke AP-1800 i dodatne opreme, uključujući punjač, ​​futrolu i pole-mount kit. Priključivanje na digitalnu matricu lako se uspostavlja putem jednog Ethernet kabela. Osim toga, sustav može koristiti standardnu ​​IT infrastrukturu koja osigurava jednostavnu instalaciju i niske troškove održavanja;

Neprekinuto lutanje po širokim područjima

Stanična struktura tvrtke ROAMEO može pokriti široko područje s vrhunskim zvukom i neprimjetnim roamingom između pojedinačnih ćelija. Korisnici mogu jednostavno proširiti područje pokrivenosti dodavanjem dodatnih pristupnih točaka, Ovisno o korištenom audio kodeku, korisnici mogu odabrati između veće naglašenosti na kvalitetu glasa (G.722 punu širinu pojasa) ili učinkovitije korištenje radio spektra s većim brojem pojaseva (G.726 uski pojas).

Operacija prilagođena korisniku

ROAMEO pruža vrhunsko korisničko iskustvo – sustav se može jednostavno konfigurirati u više jezičnih postavki pomoću popisa  ili pomoću upravljačkog softvera koji korisnicima omogućuje konfiguriranje kompletnog sustava interkom na jednom zaslonu. Zahvaljujući velikom LED zaslonom u boji i intuitivnoj strukturi izbornika temeljenih na ikonama, pojasni remen je vrlo jednostavan za postavljanje i rad.Četiri tipke za razgovor / slušanje oblikovane su drugačije i pružaju korisnicima taktilne povratne informacije; Rad uređaja tako je moguć i u uvjetima slabog osvjetljenja i bez potrebe da ga pogledate. S laganim, izdržljivim kućištem, pojasni remen ima najmanji ograđeni prostor u svojoj klasi i zaštićen je od prašine i lake kiše. ROAMEO sustav je ekološki prihvatljiv sustav bez opasnih emisija pri niskom zračenju. Sukladno Uredbi o zaštiti okoliša N33.6.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …