17 lipnja, 2024 2:45 pm

Realme predstavio najbrži punjač na svetu

Proizvođač mobilnih uređaja Realme  predstavio je novi flegšip telefon, pod nazivom GT Neo5, koji odlikuje sposobnost brzog punjenja.Realme GT Neo5 je prvi svetski smartfon koji ima podršku za brzo punjenje od 240W, što je sada najveća snaga punjenja u svetu. Telefon je predstavljen u Kini, objavljeno je da će brzina punjenja stići sa narednim Realme flegšip modelom za globalno tržište – Realme GT 3.

GT Neo5 ima tri nove tehnologije punjenja : arhitekturu brzog punjenja od 240W, prvi  prilagođeni kabl za punjenje od 12A i prvi na svetu dual GaN mini punjač od 240W.Telefon koristi ultra tanku elektrodnu 10C bateriju od 4600mA,i prvi je smartfon sa podrškom za punjenje preko 200W koji potvrđuje TUV Rheinland sertifikat za dugovječnost baterije. Nudi više od 80% kapaciteta baterije nakon 1600 ciklusa punjenja,to je dvostruko više od industrijskog standarda.

Osim brzog punjenja, GT Neo5 ima i transparentni RGB sistem osvetljenja na pozadini . Kroz providni prozor korisnici mogu da vide metalnu čipset ploču sa dizajnom logotipa, deo matične ploče, NFC senzor i RBG svetlosni prsten.Realme GT Neo5 240W je dostupan u Kini od 9. februara 2023. godine, u verzijama od 16+256GB i 16GB+1TB.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Kenwood KR-W8000SCD

Kenwood, proizvođač poznat po pristupačnom HiFi-ju, na tržište donosi svoj novi all-in-one receiver KR-W8000SCD .Iskusniji …