3 ožujka, 2024 11:10 pm

Poljski nc+ povećava kapacitete na Hot Birdu

nc-pakiet-ekstraklasa

Poljski nc+ nastavlja dugoročni odnos sa Eutelsat obnovom HOT BIRD satelitskih kapaciteta

Eutelsat Communications (NYSE Euronext Paris: ETL) i nc+, pokretačka snaga u payTV usluga u Poljskoj, danas je najavio potpisivanje velikog ugovora za obnovu devet transpondera na Eutelsat-a HOT BIRD videa sustava.

nc+ 1Sporazum omogućuje nastavak širenja za nc+ platformi digitalnih usluga koje emitira za 2,2 milijuna pretplatnika domova opremljenih za Direct-to-Home prijem u Poljskoj.
NC+ je ušao na tržište u 2013. godini, kada je Canal Plus u vlasništvu CYFRA + platforme pokrenute sa HOT BIRD položaja 1995. udružio snage s TVN-ovom n platformom, koja također emitira preko satelita HOT BIRD. Platforma danas nudi gledateljima više od 160 kanala, od kojih je gotovo 50% već u HD, kao i pristup do više od 400 free-to-air kanala, uključujući 20 na poljskom.

Julien Verleyev, predsjednik nc+, rekao je: Poljska je vrlo važnan satelitski pogon emitiranja na tržištu. Zahvaljujući satelitskom prijenosu u mogućnosti smo pružiti iznimnu kvalitetu slike s današnjim najboljom HD kvalitetom, a u budućnosti s 4K standardom. nc+ je na čelu tehnoloških promjena i mi smo ponosni na suradnju s takvo jakim i pouzdanim partnerom kao što je to Eutelsat. Veselimo se jačanju suradnje.

Michel Azibert, glavni direktor komercijale i razvoja u Eutelsatu, dodao je: “Gotovo 25 godina od lansiranja multi-kanalnog emitiranja u Poljskoj putem satelita Eutelsat, koji je nakon toga prešao na digitalno i HD emitiranje, ponosni smo što je nc+ danas obnovio svoje povjerenje u nas. Ovaj novi ugovor jače objedinjuje i potvrđuje Eutelsat HOT BIRD položaj u susjedstvu i  izbor Poljske za free-to-air i pay-TV emitiranje.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Češki TV Sport 5 izgubio licence za emitovanje

Sportska stanica TV Sport 5 više neće emitovati. Češki regulator – Veće za radiodifuziju i …