27 rujna, 2020 10:52 pm

Podebljani paketi i TELE2

Tele2 dvostruka promocija

U odabranim tarifama Tele2 je udvostručio količinu minuta, SMS poruka i podatkovnog prometa. Novost je i potpuna kontrola potrošnje podatkovnog prometa u Tele2 mreži za korisnike Mix tarifa.

Tele2 je započeo novu promotivnu kampanju za privatne i poslovne, nove i postojeće korisnike koja uključuje dvostruku količinu minuta, SMS poruka i podatkovnog prometa u odabranim Mix tarifama. Novost koja je omogućena svim korisnicima Mix tarifa je potpuna kontrola potrošnje podatkovnog prometa u Tele2 mreži. U Mix tarifama korisnik tako može koristiti ugovoreni podatkovni promet pri punoj brzini, a kad ga potroši jednostavno odlučiti želi li dokupiti dodatni podatkovni paket ili ostati u okviru svoje mjesečne pretplate.

Postojeći korisnici naših Mix tarifa vrlo su zadovoljni jer žele vrijednost za novac, kao i pouzdanu kontrolu mjesečnih troškova bez kompromitiranja kvalitete ili brzine podatkovnog prometa. Korisnici mogu u stvarnom vremenu vidjeti koliko su podatkovnog prometa potrošili u svom paketu, tako da su uvijek zaštićeni od neočekivanih dodatnih troškova. Sada novom ‘dvostrukom’ promocijom Mix tarifa i pogodnostima koje nudimo pri kupnji smartphone uređaja pozivamo sve kojima su izvrsne cijene i kontrola mjesečne potrošnje važni da iskoriste ovu priliku – rekao je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

Za 99 kuna mjesečno i 99 kuna jednokratno, korisnik koji potpiše ugovor na 24 mjeseca u tarifi Mix 75 dobiva 500 minuta razgovora, 500 SMS poruka i 1 GB podatkovnog prometa uz odličan LG L Bello smartphone uređaj, koji u ovoj promociji dobiva za 514 kuna povoljnijoj cijeni.

Za 159 kuna mjesečno, te jednokratnu uplatu od 199 kuna pri sklapanju ugovorne obaveze na 24 mjeseca korisnik će u tarifi Mix 100 moći koristiti 1000 minuta za razgovore, poslati 1000 SMS poruka i surfati nesmetano uz 2 GB podatkovnog prometa, a užitak će biti veći jer će se sve odvijati preko sjajnog Samsung Galaxy S4 smartphonea čija cijena je tijekom ove promocije povoljnija za 660 kuna.

Prilika koju ne treba propustiti u promociji pretplatničkih tarifa od tarifa Mix 125 pa na više, su dodatne pogodnosti na mjesečne naknade uz već dvostruke količine minuta, SMS poruka i podatkovnog prometa. Ovu priliku mogu iskoristiti svi koji prenesu broj u Tele2, odluče prijeći sa bonova na pretplatu ili produljiti postojeću pretplatu u Tele2 mreži.

 

Za više informacija posjetite www.tele2.hr ili Tele2 prodajna mjesta. Promocija traje do 31.03.2015.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Vivo napravio telefon koji menja boju

Pametni telefoni se nude u više različitih boja, sve zavisi koju boju želi korisnik telefona. …