17 lipnja, 2024 2:38 pm

Pixel 2 Portret način rada od sada na većini Android Oreo pametnih telefona

Govori se kako Google Pixel 2 ima najbolju kameru odnosno najbolji način fotografiranja. Pokazivali su to i različiti rezultati, govorili su različiti recenzenti, sve je navodilo na to. Sve do danas od kada možete i na svojem Android pametnom telefonu imati isti način (kvalitet) fotografije kao i što ga imaju Pixel 2 vlasnici. Jedini je uvjet da vaš pametni telefon koristi Android 8.0/8.1 Oreo operativni sustav Androida. Naime developer s forumaXD napravio je aplikacija koja koristi Pixel 2 način fotografiranja, odnosno istu je prilagodio za način rada na pametnim telefonima pokretanim Oreo platformom.  Aplikacija dolazi pod nazivom camera_nx_7.3 a možete je preuzeti s LINKA.

Naravno potrebno je u postavkama Android pametnog telefona označiti da dopuštate instalaciju s drugih izvora koji nisu Google Play te nakon toga samo pratiti postupak instalacije. Za sada navedeni način fotografiranja moguć je samo s primarnom kamerom no u narednom razdoblju, očekuje se modifikacije iste te dovođenje mogućnosti fotografiranja isto tako sa sekundarnom kamerom. Stoga ako ste vlasnik recimo Galaxy Note 8 phableta ili OnePlus 3/3T modela kao i Moto G5 Plus, nemojte ništa više prepustiti slučaju te slobodno iskušajte navedeni način fotografiranja kao kod Pixel 2 modela pametnog telefona.

Preuzimanje: (camera_nx_v7.3)

NAPOMENA: SAT-MULTIMEDIA PORTAL NIJE ODGOVORAN ZA POSLJEDICE INSTALACIJE NAVEDENOG PROGRAMA, ISTI PREUZIMATE TE KORISTITE NA VLASTITU ODGOVORNOST.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …