24 srpnja, 2024 2:26 am

OnePlus 5T u „Lava Red” boji rasprodan pri Kineskom tržištu

Tvrtka OnePlus svoj model 5T učinila je dostupnim u posve atraktivnoj crvenoj boji. No da ne bi sve ostalo na tome nije riječ o „običnoj” crvenoj već od „Lava Red” izvedenici odnosno Lava Crvenoj kako bi mi to rekli. Kao što smo rekli u naslovu ista je isključivo dostupna u Kini te se za sada ne zna hoće li biti dostupna i na globalnoj razini. Što se tiče značajki navedena se ne razliku posve od one koja je dostupna na globalnoj razini. Riječ je o Snapdragon 835 chipsetu kao i o osmo-jezgrenom procesoru.

Dvostruka primarna kamera sastavni je dio ove izvedenice pametnog telefona s 16MP odnosno s 20MP. Što se tiče dostupnosti ista je već bila 17. prosinca prošle godine, no OnePlus je odlučio još jednom na tržište postaviti ovakvu izvedenicu OnePlus 5T pametnog telefona pa će ista biti dostupna od 9, siječnja. Cijena za model od 8GB radne memorije i 128GB Interne memorije iznosi 530$. Za kraj moramo kazati kako je jedina razlika što navedeni model dolazi s Hydrogen OS mobilnom platformom koja nema predinstaliran Play Store za razliku od Oxygen OS koji ima Play Store.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …