srpanj 6, 2020 1:32 am

Pioneer XDP-30R Hi-res audio player s Wi-Fi

Pise: Darko Brlečić

Potraga za visoko-vjernim zvukom nije rezervirana samo za vlasnike kućnih audio sustava, u zadnje vrijeme moderna populacija zahtijeva kvalitetu u mobilnom obliku. Pametni telefoni nisu baš sretno rješenje, pa se glavna solucija nalazi u DAP (Digital Audio Player) mobilnim uređajima. Jedan takav dolazi iz Pioneera.

XDP-30R je prijenosni audio reproduktor s pojačalom za slušalice i DAC sklopom, sve u jednom kompaktnom aluminijskom kućištu dimenzija 94 x63 x15 milimetara. Unutar kućišta se nalazi provjereni dvostruki Sabre 9601K i dvostruki Sabre ES9018C2M digitalni sklop.

Za pohranu glazbenog zapisa tu je kapacitet o 16GB koji se može proširiti putem microSD kartice do max kapaciteta od 416GB, više nego dostatno za iole bolju glazbenu kolekciju. Ovaj nadasve ozbiljni prijenosni uređaj posjeduje zaslon na prednjoj plohi, podržava slušalice s rasponom impedancije od 32-600(16-300) Ohma. Od priključaka tu nalazimo 3,5 mm konekciju, Micro USB poveznicu, Wi-Fi povezivost, Bluetooth sa A2DP,AVRCP i SBC profilom. Model XDP-30R podržava većinu glazbenih datoteka kao što su:ALAC,MP3,WAV,AAC,FLAC,AIFF,DSD i MQA. Kapacitet njegove baterije od 1630 mAh omogućuje reprodukciju u trajanju do 15 sati. Cijena za europsko tržište iznosi 410  eura, pa tko voli nek izvoli..

Info: http://www.pioneer-audiovisual.eu

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Netfilx gasi neaktivne naloge

Američka filmsko- serijska striming platforma Netflix promenila je svoju politiku što se tiče korisničkih naloga …