18 travnja, 2024 4:30 pm

Philipsovom lansirao novi USB docking monitor

231P4QUPES_1

Philipsov monitor za sidrenje prijenosnog računala od sada s IPS panelom i Full HD-om

  • 23-inčni zaslon od sada je dostupan s proširenim prikazom i visokom kvalitetom slike
  • “Plug and play” produktivnost s USB kabelom za sve korisnike prijenosnih uređaja

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand lincencirani partner za Philipsove monitore najavljuje novu verziju Philipsovog 23-inčnog monitora za sidrenje prijenosnog računala. Ovaj monitor namijenjen je korisnicima prijenosnih računala jer nudi trenutačnu produktivnost i novu razinu vizualnog doživljaja u uredu. To se može zahvaliti kabelu koji povezuje perifernu opremu, mrežu, intranet i internet preko jednog SuperSpeed USB-a istodobno pružajući IPS panel tehnologiju za širi kut gledanja i vrhunsku kvalitetu slike u Full HD rezoluciji.

231P4QUPES_3

Ovaj 23-inčni monitor za sidrenje prijenosnog računala 231P4QUPES namijenjen je profesionalcima koji zahtjevaju produktivnost bez obzira na lokaciju. S dva SuperSpeed USB 3.0 čvorišta i jedan USB 2.0, omogućuje korisnicima spajanje sa svojim prijenosnim računalima kako bi imali trenutni pristup svim uređajima spojenima na zaslon – pisačima, vanjskim diskovima, kameri ili mišu. Preko USB 3.0 kabela, korisnici mogu čak streamati video sadržaje i povezivati se s mrežama, internetom ili intranetom.

Ono po čemu je novi Philipsov monitor specifičan je njegov iznimno široki kut gledanja od 178 stupnjeva čime omogućuje prikaz sadržaja na zaslonu u gotovo bilo kojoj perspektivi, čak i na 90 stupnjeva. Uz briljantne, visoko kvalitetne slike velikog kontrasta u Full HD-u, ovaj monitor pruža „mobilnim“ profesionalcima oštrije i jasnije iskustvo gledanja tijekom rada u uredu. Time se novi Philipsov monitor nameće kao idealno rješenje za aplikacije koje zahtijevaju konstantnu preciznost boja i dosljednu svjetlinu.

Novi Philipsov monitor uskoro je dostupan na našem tržištu po cijeni od:

231P4QUPES – 2,299.00 Kn (PDV uključen)

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineski zakonodavac poziva na veće napore u tehnologiji sučelja mozak-računalo

Kineski nacionalni zakonodavac pozvao je na veći napredak u tehnologiji implantabilnog sučelja mozak-računalo (BCI), kako …