20 svibnja, 2022 4:53 pm

PANASONIC RB-HF520BE

Bežične slušalice sa snažnom baterijom

Piše: Darko Brlečić

Prve dvije stvari koje kupac pita prilikom odabira bežičnih slušalica se odnosi na Bluetooth povezivost i na trajanje baterije prilikom rada. Po tom pitanju Panasonic je prionuo poslu i ponudio zanimljiv model RB-HF520BE. Vizualno one ne odskaču od konkurencije, ali ono što čini razliku je kakvoća upotrebljenoga materijala za izradu. Osjeti se to pod rukama, nema onoga pucketavog zvuka koji dočarava lošiju plastiku.

Novi model posjeduje 40 milimetarske jedinice s neodimijskim magnetom i XBS sustav(Extra Bass System) za akustičnu optimizaciju  protoka zraka radi boljih performansi dubokih tonova. Moram priznati da je to zanimljiva inovacija koju će moderna populacija rado prihvatiti.

Slušalice s punom baterijom mogu raditi 50 sati, za tu izvedbu je potrebno punjenje koje traje  4 sata, dok za trosatni rad postoji opcija brzog punjenja od 15 minuta. Bluetooth verzija 5.0 je podržana, a maksimalna distanca od uređaj je 10metara. Slušalice posjeduju aktivaciju glasovnog pomoćnika što u praksi omogućuje da korisnik na smartphoneu odabere glazbu, podesi razinu glasnoće te da obavlja pozive. Dušu dalo za modernu populaciju koja je vrlo nestrpljiva kod organizacije svojeg vremena. Cijena ovog modela je trenutno nepoznata.

XBS
Fleksibilnost

https://www.panasonic.com

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

SVS proširuje svoj kabelski program s XLR i Optički kabelom

Piše: Darko Brlečić Balansirani XLR kabeli su kabeli koji se koriste u profesionalnoj i studijskoj …