30 svibnja, 2024 6:43 pm

Osobni bankar s IBM aplikacijom i iPadom

MobileFirst-Logo

Alior banka je prva banka u Poljskoj koja je instalirala rješenje IBM MobileFirst for iOS apps, koje njenim zaposlenicima omogućuje siguran pristup računima klijenata, putem iPad uređaja. Zaposlenici banke sada mogu u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta klijentima nuditi personalizirane bankarske usluge. Omogućujući svojim zaposlenicima stalan pristup informacijama o klijentima putem softvera za prediktivnu analizu, banka Alior napravila je iskorak kojim potvrđuje status vodećeg inovatora financijskih usluga u Poljskoj.

Zahvaljujući iznimnoj suradnji tvrtki IBM i Apple omogućujemo našim klijentima sasvim novi, prisniji način digitalne suradnje s bankom. Usluga je jedinstvena i koncipirana tako da stvara trajniji odnos s klijentima, omogućujući prilagodbu ponuda svakom pojedincu prema njegovim individualnim afinitetima i financijskim ciljevima“, izjavio je direktor Odjela za osobno bankarstvo u banci, Alior Andrzej Rosłaniec.

Banka je instalirala rješenje IBM MobileFirst za iOS Trusted Advice app koje omogućava njenim zaposlenicima vođenje računima korisnika s iPad uređaja. Sve funkcionalnosti dostupne su osobnim bankarima bez obzira na mjesto gdje se nalaze s klijentom: u njegovoj kuhinji, kafiću ili u prostorijama poslovnice. Osobni bankari mogu putem aplikacije odgovoriti na cijeli spektar potreba klijenata, od testiranja novih usluga na temelju sofisticiranih alata za modeliranje pa sve do samih, potpuno sigurnih transakcija.

„IBM i Apple razvijaju tehnologije i usluge kojima revolucioniraju bankarstvo i industriju financijskih usluga. Uvođenjem naprednih funkcionalnosti današnjih prijenosnih tehnologija u banku Alior ubrzali smo razvoj novih personaliziranih usluga i preobrazili način na koji sve brojniji klijenti komuniciraju s bankom“, izjavio je suradnik-partner u tvrtki IBM, Maciej Jakubowski.

Rješenje IBM MobileFirst for iOS apps napravljeno je ekskluzivno za iPad i iPhone, potpuno je sigurnosno zaštićeno i osnaženo analitičkim alatima. Integrirano je s ostalim poslovnim procesima u banci. Aplikacije dostupne u rješenju IBM MobileFirst for iOS mogu se prilagoditi svakoj organizaciji, lako se instaliraju, jednostavne su za rad i mogu se nadograđivati putem posebne IBM-ove cloud usluge, namijenjene posebno za iOS uređaje.

„Projekt je izveden u suradnji s tvrtkama IBM i Apple, a pokrenuo ga je Inovacijski laboratorij banke Alior, odjel banke usmjeren na istraživanje i razvoj te brzo pokretanje novih inicijativa i partnerstava, s ciljem preobrazbe ideja u nove proizvode i usluge i stvaranje inovacija u banci Alior“, izjavio je direktor zadužen za inovacije u banci Alior, Tomasz Motyl.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Dva američka glasovna glumca tužila su startup Lovo jer su njihovi glasovi korišteni za treniranje umjetne inteligencije

  New York Times- dvoje američkih glasovnih glumaca, Paul Skye Lehrman i Linnea Sage, nedavno …