20 svibnja, 2024 10:56 pm

Orange Romania sa 52 HD kanala na ASTRA 5B s 98 postotnom penetracijom

Globecast nastavlja partnerstvo s tvrtkom SES vezano uz distribucijske usluge tvrtki Orange Romania

Pretplatnici DTH TV-a tvrtke Orange Romania nastavit će uživati u najvećem broju HD kanala u zemlji putem satelita ASTRA na poziciji 31,5 stupnjeva istočno

Globecast, pružatelj globalnih rješenja za medije, s tvrtkom SES nastavlja partnerstvo vezano uz distribucijske usluge vrhunskog televizijskog sadržaja koje, koristeći satelitski kapacitet tvrtke SES, pruža tvrtki Orange Romania.

Globecast će u sklopu višegodišnjeg produljenja suradnje, koje je objavila tvrtka SES, unajmiti više transpondera koji se nalaze na  satelitu ASTRA 5B, smještenom na poziciji 31,5 stupnjeva istočno, u svrhu pružanja usluga tvrtki Orange Romania. Orange Romania koristi kapacitet kako bi emitirala 112 kanala, od čega 52 u HD-u, koristeći DVB-S2 i MPEG-4 tehničke standarde. Globecast osigurava distribuciju, enkripciju i kodiranje za cjelokupni TV paket, kao i transport signala do komunikacijskih poveznica za satelit ASTRA 5B.

Vrhunska televizijska ponuda tvrtke Orange Romania predstavljena je u lipnju 2013. uz potporu tvrtke SES, koristeći snagu i širok doseg satelita ASTRA 5B za distribuciju HD kanala putem najmanje antene na rumunjskom tržištu. Na iznimno konkurentnom tržištu, s 98 postotnom penetracijom pay-TV-a te pet operativnih DTH platformi, satelitska platforma Orange TV-a je od predstavljanja eksponencijalno rasla.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …