29 svibnja, 2024 11:25 pm

OnePlus 2 dobiva OTA nadogradnju OxygenOS 3.0.2

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

oo3

Već se poduže vrijeme priča o dolasku te testiranju Marshmallow nadogradnje na OnePlus 2 pametni telefon. Da budemo precizniji radi se o OxygenOS 3.0.2 platformi, koja je temeljena na Androidu 6.0.1 Marshmallow platformi. Kako to obično biva nadogradnja sa sobom donosi brojne značajke te jednostavniji rad, kao i dugotrajniju autonomiju pripadajuće baterije.

https://www.youtube.com/watch?v=IESYVmLflP4

Ono što moramo navesti a dotiče se vlasnika OnePlus 2 pametnog telefona, jest kako će prilikom nadogradnje biti obrisane postavke čitača otiska prsta, pa će stoga svi oni koji imaju na takav način otključavanje, isti ponovno morati postaviti. Iz same OnePlus tvrtke kazuju kako će OTA nadogradnja na globalnoj razini svim OnePlus 2 modelima dospjeti unutar 48 sati.


Vezani članci:

Nov način prikazivanja sadržaja na Instagramu

Huawei ponovno nosi Nexus pridjev?

Huawei P9 u našim je rukama

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Dva američka glasovna glumca tužila su startup Lovo jer su njihovi glasovi korišteni za treniranje umjetne inteligencije

  New York Times- dvoje američkih glasovnih glumaca, Paul Skye Lehrman i Linnea Sage, nedavno …