18 lipnja, 2024 3:41 am

Novi Moto C i Moto C Plus modeli iz Motorole

 

Odabir pametnog telefona može biti teška odluka. Koliko košta? Koliko traje baterija? Dolazi li u različitim bojama? Odluka postaje još teža kada želite cjenovno pristupačan uređaj s ključnim značajkama za kojima žudite.

 

Novim Moto C i Moto C Plus uređajima s ključnim značajkama dobit ćete sve čemu težite kada je riječ o odabiru pametnog telefona. Riječ je o dva cjenovno pristupačna uređaja dostupna sa svim značajkama koje novim korisnicima pametnih telefona omogućuju izvedbu, brzinu te trajnost baterije kakve su im potrebne.

 

Moto C

Oprostite se od dosade uz unaprijeđeni dizan, stražnji pokrov s mikro-teksturom i životan zaslon uređaja Moto C. Dostupan u bojama po nazivom Metallic Cherry, Pearl White, Fine Gold ili Starry Black*, Moto C  je impresivan kako god pogledate.

Nastavite se kretati bez potrebe za zaustavljanjem radi ponovnog punjenja baterije. Moto C dolazi s dugotrajnom baterijom snage 2350 mAh1 kako bi se vi mogli fokusirati na ono što želite raditi, a ne na to hoće li imati dovoljno energije u bateriji kako biste to napravili. Uz dugotrajnu bateriju, četvero-jezgreni procesor i 4G brzina2 omogućuju vam da prebacujete aplikacije, puštate glazbu i igrate igre. Pregledavajte omiljene Internet stranice ili brzo ažurirajte svoje statuse na društvenim mrežama uz pomoć učinkovitog servera.

Ne propustite važne trenutke – čak ni u mraku. Napravite selfie vrijedan dijeljenja uz pomoć 2MP prednje kamere koja dolazi s bljeskalicom za fotografiranje selfija. S odvojenom stražnjom kamerom i LED bljeskalicom možete napraviti izvrsne fotografije bilo gdje.

Moto C Plus

Za više ključnih značajki upoznajte novi Moto C Plus. Moto C Plus dolazi s većim zaslonom, snažnijom baterijom i naprednijom kamerom po cijeni koja odgovara vašem budžetu.

Pozdravite se od potrage za utičnicama zahvaljujući snažnoj bateriji od 4000 mAh1. S uređajem Moto C Plus imat ćete energiju za 30 sati u jednom punjenju. Kako prolazi dan, lagano se prebacujte između poslovnog i privatnog broja telefona uz pomoć dualnog SIM utora u Moto C Plus uređaju ili dodajte više mjesta za aplikacije, fotografije i glazbu umetanjem microSD kartice.3

Moto C Plus također dolazi sa snažnom kamerom čak i pri niskom osvjetljenju. S 2 MP prednjom kamerom i 8 MP stražnjom kamerom s LED bljeskalicom uvijek ćete dobiti lijepe, jasne fotografije i selfije.

Dostupnost i cijena

Moto C i Moto C Plus bit će dostupni početkom proljeća u različitim zemljama diljem Latinske Amerike, Europe i Azije Pacifik. 3G inačicu Moto C uređaja potražite po početnoj cijeni od 89 eura s pohranom od 1GB RAM/8GB, a 4G inačicu s početnom cijenom od  99 eura s pohranom od 1GB RAM/8GB. Početna cijena uređaja Moto C Plus je 119 eura s 1GB RAM/16GB.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …