17 lipnja, 2024 4:36 pm

Eurofins Digital Testing odabrao Conax

Eurofins Digital Testing, globalni igrač u end-to-end osiguranju kvalitete (QA) i usluge testiranja odabrao je Conax, dio Kudelski Group, kako bi osigurao testiranje i provjeru servisa za Conax certificirane set-top boxova u Aziji.

U sklopu sporazuma, Eurofins Digital Testing postavio je test centar u Hong Kongu kako bi osigurao ovlaštene testove i usluge testiranja sukladnosti za Conaxovu široku paletu set-top box partnera i drugih proizvođača uređaja u APAC regiji. Novi testni čvor osigurat će da se klijentski uređaji s mogućnošću Conaxa razviju i implementiraju prema svojim strogim funkcionalnostima i sigurnosnim zahtjevima. Eurofins Digital Testing osposobljava i ovjerava posvećen testni tim koji će voditi i održavati robusne režime testiranja u objektu.

Conax-u je glavni cilj osigurati da svi klijentski uređaji budu u skladu sa našim strogim zahtjevima za funkcionalnost i sigurnost zaštite sadržaja“, rekao je Oliver Bernau, EVP Services u Conaxu. “Zadovoljstvo nam je proširiti našu trenutnu ponudu ispitnih objekata treće strane diljem Europe i Azije. Test centar Eurofinsa u Hong Kongu omogućit će nam da ponudimo novu, regionalnu uslugu testiranja i servisiranja APAC proizvođača set-top boxa i veselimo se zajedničkom radu “.

Conax je vodeći pružatelj usluge zaštite digitalne televizije i zabavnih usluga, a ponosni smo što smo odabrali pružanje provjere valjanosti usluga za svoj opsežan partnerski program za set-top box diljem Azije“, rekao je Johan Craeybeckx, direktor poslovne linije Eurofins Digital Testing International. “Naš centar za testiranje u blizini obale pruža stabilnost i fleksibilnost kako bi se osiguralo da Conaxovi set-top box partneri u regiji mogu pružiti brzinu i kvalitetu koju današnji potrošači očekuju – zadržavajući funkcionalnost i sigurnost“.

U proteklih 25 godina, Conax je predstavio svoj sadržaj zaštite širom svijeta

Vodeći put u zaštiti sadržaja u posljednjih 25 godina, Conax je pionir za sadržaj, uslugu i zaštitu pay-TV diljem svijeta.
Izvorni projekt razvoja uvjetnog pristupa unutar R & D tima u Telenoru, 1990 Conax je osmislio jednu od prvih smart kartica pay-TV. Preusmjeravajući se naprijed do 2014. godine, njihova vodeća sigurnosna platforma, jedinstvena sigurnosna podrška tvrtke Conax Contego ™, pruža nenadmašnu zaštitu sadržaja za bilo koji uređaj, bilo gdje i u bilo koje vrijeme i osigurava pay-TV sadržaje za 390 operatera koji predstavljaju 140 milijuna korisnika pay-TV u 85 država diljem svijeta ,
Danas je dio Kudelski Grupe, svjetskog lider u tehnologiji zaštite pay-TV.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Sport1 zatvara striming platformu Sport1 Extra

Nemački sportski emiter tv sportski  emiter Sport1 ugasiće platformu za striming, Sport1 Extra krajem maja …