19 svibnja, 2024 12:39 pm

Novi Logitech z533 multimedijalni zvučnici

Logitech z333
Logitech je danas proširio vlastitu liniju kućnih zvučnika i predstavio nove Logitech z533 multimedijalne zvučnike. Preko više od 30 godina Logitech je prepoznatljiv po proizvodnji visokokvalitetnih audio uređaja koji donose zvuk u vaš život. Svaki je od tih sustav dizajniran i testiran u Logitechovom laboratoriju za razvoj proizvoda i dizajn, te generira najviše akustične standarde kako bi vam se omogućilo optimalno iskustvo slušanja. Upravo su na osnovu tih standarda osmišljeni Logitech z533 multimedijalni zvučnici.

Naši korisnici nam stalo poručuju koliko vole svoje Logitech zvučnike, te uzbuđeno naglašavaju kako su jako dobri,” rekla je Danka Prah, Country Manager iz Logitecha. “Mi znamo da kad ljudi jednom čuju Logitech zvučnike da će se na njih zakačiti, pa ih tako niti Logitech z553 neće razočarati.”

Logitech z333  1Sustav zvučnika donosi snažnu akustiku s bogatim zvukom tako da se čuje svaki detalj koji će ispuniti sve prostorije u vašem domu. Logitech z553 multimedijalni zvučnici će uživanje u glazbi, filmovima i igricama odvesti na novu razinu multimedije zahvaljujući subwooferu s 2.25-inčnim zvučničkim jedinicama.

Logitech z533 multimedijski zvučnici također imaju žičani pod kojeg možete postaviti na prikladno mjesto, a preko njega upravljati kontrolama zvuka, od snage do volumena i basa. Također ima ulaz za slušalice i dodatni 3.5mm ulaz. Više ulaza, uključujući 3.5mm ulaz i RCA, omogućuju vam povezivanje i slušanje s bilo kojeg uređaja koji ima audio ulaz kao što je računalo, tablet, pametni telefon ili čak i TV.

Cijena i dostupnost

Logitech z533 multimedijalni zvučnici se očekuju da će biti dostupni u Hrvatskoj u drugoj polovici srpnja 2015. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 679,00 kuna. Za više informacija molimo vas posjetite web stranice logitecha.

Također dostupno u trgovinama: Logitech z333 multimedijalni zvučnici

Logitech z333  2Logitech je danas također najavio dostupnost Logitech z333 multimedijalnih zvučnika. Ovaj 2.1 zvučnički sustav ima 80 vata snage (400 W RMS snage) i donosi jaki bas zvuk iz subwoofera i dva zvučnička satelita.

Logitech z333 multimedijalni zvučnici se očekuju da će biti dostupni u selektiranim trgovinama u Hrvatskoj krajem srpnja 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 449,00 kuna. Za više informacija molimo vas posjetite www.logitech.com

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …