ožujak 23, 2018 1:50 pm
Početna / IT news / Novi Apple pro zasloni dolaze u 2018

Novi Apple pro zasloni dolaze u 2018

Pise: Darko Brlečić

Iz Apple-a stiže potvrda da kompanija neće odustati od samostalnog prisustva na tržištu monitora. U stvari, tvrtka će lansirati redizajnirani Mac Pro i novi pro zaslon u 2018 godini, tvrtka je potvrdila da Daring Fireball i ostale medije.

Novi iMac, Mac Pro i monitor

Apple je organizirao tzv. okrugli stol za manji broj novinara, te podijelio svoja razmišljanja po pitanju budućnosti Mac-a. Kako kažu u kompaniji, novi iMac nije još spreman za ovogodišnje lansiranje. Također tvrtka napominje da radi na potpunom redizajnu Mac Pro zaslonu.

Prošle godine je objavljeno da će Apple izaći iz samostalne proizvodnje zaslona. Zbog toga se kompanija udružila s Korejskim proizvođačem LG-om, te pokrenula produkciju 5K i 4K monitora. Prve reakcije kupaca su se odnosile na probleme vezane gdje su monitori smještenu u neposrednoj blizini Wi-Fi routera javljali kontinuirane greške u samom radu. Ekipa iz LG-a je promptno reagirala, te najavila da će riješiti taj problem. No ,nije baš posve jasno je li Apple odustao od daljnje suradnje. No ,jedno je sigurno, a to da će Apple predstaviti monitore s 4K ili možda 5K rezolucijom.

Info: http://daringfireball.net/2017/04/the_mac_pro_lives

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

UK počinje sa aukcijom za 5G

Dok neke zemlje razmišljaju o 4G u Velikoj Britaniji regulatorna agencija starta sa prikupljanjem ponuda za …