23 veljače, 2024 6:56 pm

Nova era Samsung inovacija

CES 2022

Andrija Jovićević

JH Han otkrio detalje za nadolazeći CES 2022 

 JH Han, potpredsjednik Upravnog odbora, generalni direktor i direktor divizije za korisničko iskustvo tvrtke Samsung Electronics, u svojoj najnovijoj blog objavi otkrio je detalje za nadolazeći CES 2022 koji će se održati 4. siječnja u Las Vegasu. U objavi je istaknuo kako će ključne značajke Samsung uređaja biti zadovoljavanje individualnih zahtjeva korisnika, unaprjeđenje ekosustava uređaja za bolju povezanost te održivost za otvaranje potpuno nove ere inovacija. Također, najavio je kako će pred predstavljanje Samsung uređaja na sajmu održati i uvodni govor na temu „Together for Tomorrow“.

„U novoj eri otkrili smo da inovacije više ne mogu biti iste za sve već da su personalizirani uređaji i personalizirani prostori ono što je sada ključno. Korisničko iskustvo kod kuće postalo je puno važnije, a tehnologije više nisu samo alati koji nam pomažu već su istinski spas za našu obitelj, prijatelje i hobije. Ova stvarnost je ojačala je našu predanost u stvaranju novih i smislenih iskustava za naše klijente. U tvrtki Samsung vjerujemo da uređaji trebaju pratiti svaki stil života, strasti i osobne ukuse, a spajajući ih zajedno u besprijekorni ekosustav, trebali bi značajno olakšati svakodnevni život kako bi se korisnici mogli posvetiti stvarima koje vole,” rekao je JH Han, potpredsjednik Upravnog odbora, generalni direktor i direktor divizije za korisničko iskustvo tvrtke Samsung Electronics

Kreiranje personaliziranog iskustva

Kultura inovacija tvrtke Samsung ukorijenjena je u pomicanju granica i rušenju barijera, a upravo to će pokazati i na nadolazećem CES 2022. JH Han nam je otkrio kako se razvijaju inovacije i uređaji čija tehnologija će biti fleksibilna i maksimalno prilagodljiva svim zahtjevima korisnika – od proizvoda koji daju slobodu gledanja televizije s bilo kojeg mjesta do onih koji pretvaraju prostor u krajolik ili umjetničko remek-djelo. Također, kaže kako će gaming iskustvo postati još jednostavnije, sveobuhvatnije uz bezbrižno uživanje.

Nova vizija za bolji planet

Ono što je posebno zanimljivo su riječi JH Hana o važnosti zaštite planeta sa sve većim fokusom na održivost. „Ovo je važan trenutak za našu planetu, a njena zaštita je zadatak svih nas. U tvrtki Samsung primjenjujemo principe održivosti u svemu što radimo, od čipova do korisničkog iskustva na samim uređajima, a na CES-u ćemo predstaviti nove načine rada sa partnerima na jedinstvenim rješenjima po pitanju održivosti“, istaknuo je Han.


Predstavljanje Samsung inovacija i uređaja na CES 2022 možete pratiti putem prijenosa uživo 4. siječnja 2022. godine u 3:30 sati na Samsung Newsroom i Samsung.com

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Philips 49B2U6900CH monitor..

dodaje Smart KVM i web kameru s automatskim kadriranjem, čineći ga profesionalno moćnim proizvodom Piše: …