18 lipnja, 2024 5:05 am

Nizozemska: T-Mobile i Tele2 partnerstvo

Deutsche Telekom AG i Tele2 postigli su sporazum kojim će T-Mobile NL kupiti Tele2-ov nizozemski posao za kombinaciju gotovine i dionica. Proširena tvrtka nastavit će raditi kao T-Mobile Netherlands i također će koristiti marku Tele2 na tržištu.

Tvrtke kažu kako će transakcija uspostaviti “pravi pravi šampion za klijenta”. Taj treći konvergentni igrač na nizozemskom tržištu moći će se učinkovitije natjecati s duopolikom KPN i VodafoneZiggo zbog povećanih razmjera, kombiniranih spektralnih resursa i značajnog sinergijskog potencijala.
Transakcija je dio dugoročne investicijske vizije Deutsche Telekoma kako bi stvorio održivi rad u Nizozemskoj kako bi poremetio nizozemsku telekomunikacijsku industriju u korist kupca.

Søren Abildgaard, predsjednik Uprave T-Mobilea: “Želio bih čestitati svim našim klijentima i svim ostalima koji traže atraktivne alternative. Ova kombinacija znači pravednost za kupce. Ovaj dvojac dugo se udaljava s ovom igrom i postojala je samo jedna žrtva, točnije kupac! Ne više. Više ne. Moći ćemo se mnogo učinkovitije natjecati protiv duopola i pružiti svim nizozemskim korisnicima fer izbor. Nikada nećemo prestati razbiti barijere i nastavit ćemo izazivati ​​ovu industriju u godinama koje dolaze. “

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …