3 ožujka, 2024 11:42 pm

NFL od jeseni ponovo na Arena Sport

TV Arena Sport najbolji je i najgledaniji sportski kanal u ovom delu Evrope, a pored utakmica NBA lige, engleske Premijer lige, španske Primere, italijanske Serije A i mnogih drugih najvećih fudbalskih i liga iz drugih sportova, gledaoci će moći da uživaju  u novim sadržajima.

Cilj Arena Channels Group je da u 2023. godini  gledaocima obezbedi najprestižniji sportski sadržaj i najkvalitetnije prenose, kako bi se dalje gradio brend društveno odgovorne kompanije koja promoviše sve dobre strane sporta, pravih vrednosti i zdravog načina života.

“Dosta toga spremamo, mada smo dosta toga od sporta već i uzeli, tako da je malo toga ostalo što nemamo. Ono što sigurno sledi, to je da će se kod nas prenositi NFL, profesionalni američki fudbal i to je najvažnija stvar koju smo uzeli. A ono što meni ostaje kao želja, to je da probamo da Evroligu donesemo na naše kanale. Što se tiče ostalih sportova, uzeli smo sve što se može uzeti od onih najkvalitetnijih liga”, rekao je Žugić. Arenin medijski sistem iz godine u godinu sve više raste i nemoguće je porediti kako on izgleda danas,u odnosu na pre samo nekoliko sezona.

 

 

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

ORF pokreće dečiji kanal ORF Kids

Austrijski državni emiter ORF pokreće dečiji kanal ORF Kids 1. januara 2024.Kanal će biti dostupan …