4 ožujka, 2024 12:09 am

Prodaje se najskuplji domen na svetu

Prodaje se najskuplji  inenternet domen na svetu Sex.com.Ranije je ovaj domen bio prodat za 13 miliona dolara 2013. godine. Trenutno početna cena iznosi  20 miliona dolara.„Sex.com jedan je od najvrednijih i najprepoznatljivijih naziva domena na svetu i oduševljeni smo što možemo da ga ponudimo na prodaju onome ko ponudi najviše“, rekao je Elnaz Gerami, CMO za Digital Nomad.

„Nakon nedavnog ponovnog pokretanja mešavine popularnih društvenih platformi,desio se veliki priliv novih kreatora koji kapitalizuju naših 1,5 miliona  posetilaca dnevno. Iz tog razloga odlučili smo da ga stavimo na aukciju Sa nestrpljenjem čekamo da vidimo novog vlasnika brenda sex.com“.Popularni domen je prva platforma koja zahteva personalnu identifikaciju za uključivanje kreatora i čini ga jednom od najsigurnijih web stranica.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Bluesky platforma otvorena za javnost

Bluesky, koji je rival platforme X/Twitter, je otvoren za javnost.Od trenutka kada je Ilon Mask …