srpanj 6, 2020 2:23 am

Netfilx gasi neaktivne naloge

Američka filmsko- serijska striming platforma Netflix promenila je svoju politiku što se tiče korisničkih naloga za koje se proceni da su duže vremena neaktivni, ali navodi da se radi o malom broju korisnika.Promena se odnosi na korisnike, koji Netflix nisu upotrebljavali godinu dana,i nisu ništa pogledali iz ponude platforme ili korisnike koji su prestali da prate sadržaj Netflix platforme pre više od dve godine.Ovo su korisnici, koji su iskoristili besplatan Netflix promo period i nisu nastavili korišćenje i korisnici, koji nisu platili pretplatu godinu dana ili više.

Takvim korisnicima iz Netflix sistema će stići poruka elektronskom poštom ili notifikacija unutar Netflix aplikacije, koja će ih pitati žele li da zadrže svoju pretplatu na Netflix, a ukoliko ne bude pozitivnog odgovora, uslediće automatska deaktivacija pretplate na platformu.Reaktivacija takvog naloga u narednih 10 meseci nakon automatske deaktivacije vraća stari profil i sva podešavanja povezana s njim, uključujući listu gledanja i listu želja. Iz Netflix-a ističu da je u ovom slučaju reč o malom broju korisnika, manje od 0,5 posto ukupnog broja korisnika.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

LG TELEVIZORI ZA 2020

Obnovljene serije tv uređaja Piše: Darko Brlečić Korejski LG je predstavio potpuno obnovljenu seriju 4K …