29 svibnja, 2024 10:53 pm

Najveća Android konferencija u regiji uskoro u Zagrebu!

Droidcon

droidcon Zagreb održat će se po drugi put 27., 28. i 29. travnja u Hotelu Antunović, a nakon prošlogodišnjeg uspjeha prvog droidcona, organizatori najavljuju još veće i bolje ovogodišnje izdanje konferencije.

Na prvom droidconu Zagreb 2015., održanom krajem travnja, predstavilo se preko trideset inozemnih i regionalnih govornika, stručnjaka vodećih svjetskih kompanija kao što su Facebook, Intel, Paypal, Spotify, troido i mnogih drugih, a konferencija je okupila više od 400 sudionika. Nakon iznimnog uspjeha prve konferencije, droidcon Global odlučio da će droidcon Zagreb u budućnosti biti jedini droidcon u cijeloj regiji i kao takav predstavljati jednu od najvažnijih mobile konferencija u ovom dijelu Europe.

Ovogodišnje izdanje droidcona planira tako okupiti više od 600 posjetitelja te četrdesetak predavača koji dolaze iz globalno poznatih tvrtki poput Groupon, Shazam, Vodafone, Jetbrains, Paypal, Gradle, kao i niz regionalnih. Konferencija će imati i izlagački prostor u kojem će tvrtke moći predstaviti svoj rad, inovativne proizvode, usluge i rješenja, ali i upoznati potencijalne nove klijente. Dvodnevnoj konferenciji će prethoditi i tzv. pre-conf dan rezerviran za Hackathon.

Za one koji se još nisu upoznali s konceptom droidcona, treba reći kako je droidcon ujedno mreža programera na globalnoj razini kao i sklop niza konferencija s fokusom na inovacije, najbitnije novosti iz Android svijeta te kvalitetna predavanja iz različitih dijelova Android sustava – razvoj, primjena rješenja, proširena stvarnost, poslovna rješenja i igre.

Organizatori pozivaju sve Android developere, UX/UI dizajnere, kao i ostale tech entuzijaste da sudjeluju na droidconu, a svoju kotizaciju po najnižoj cijeni možete kupiti do 15.3. putem sustava Entrio, zato – požurite!

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Dva američka glasovna glumca tužila su startup Lovo jer su njihovi glasovi korišteni za treniranje umjetne inteligencije

  New York Times- dvoje američkih glasovnih glumaca, Paul Skye Lehrman i Linnea Sage, nedavno …