18 lipnja, 2024 3:29 am

Najbolji & najgori Laptop brendovi

best_worst_laptop_brands_2016

Apple, Dell, Asus pa tek ostali

Bilo da kupujete auto, stroj za pranje rublja ili računalo, brend (marka) je dosta važna. Zato, svake godine, se procjenjuje koji je vodeći brend laptop-a da se odredi koji od njih daje najbolje proizvode i podršku. Dok čak i najniže rangirane tvrtke nude neke kvalitetne laptope i top brendovi imaju nekoliko. Važno je znati više o proizvođaču kada razmišljate na kupnju.

best_worst_ltp_brands_2016_time-chart

Ove godine, Apple i Dell održavaju svoje pozicije br 1 i br 2 kao najbolje ocijenjeni brend, dok je Asus skočio sa sedmog na treće mjesto na temelju nekih vrlo jakih proizvoda. Po istoj logici, HP je pao s trećeg na šesto mjesto zbog niza osrednjih laptopa te nije imao mnogo inovacija i slabija mu je podrška.
1. Apple
Apple je prema to s guide-u i dalje top brand sedmu godinu za redom, zahvaljujući svojoj kombinaciji laptop je najbolji u klasi i vodeći u industriji tehničke podrške. 

2. Dell
Već drugu godinu za redom, Dell je najbolji PC (tj, non-Apple) laptop prodavač i br 2. u ukupnom poretku zbog svoje jakih prijenosnih računala. Tvrtka nudi najširi niz prijenosnih računala, od low-cost sa Windows sustavima i računala Chromebook sa high-end gaming platformama. XPS 13 je naš omiljeni prijenosnik u ukupnom poretku.

3. Asus
Asus se popeo na treće mjesto u ovoj godini zbog svojih atraktivnih i dobro izgrađen proizvoda. Zahvaljujući kvalitetnim prijenosnim računalima kao što su Asus Zenbook UX305, Tajvanski proizvođač zauzeo je treće mjesto u kategoriji sa recenzijama. Ovaj brand također je postigao visoke za vrijednosti, zahvaljujući agresivnim cijenama proizvoda kao što su Asus F555LA,  laptop sa zaslonom od 1080p i cijenom od 400 $.

Izvot: tom s guide


Moglo bi Vas zanimati:

Enigma2 4K prijemnici, koji su noviteti?

Važni datumi za sva emitiranja na Eurosportu

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …