25 srpnja, 2024 6:59 pm

LG G6 ide tragom Samsungova „promašaja“

Autor: Nino Krstačić

rr3

Posljednji model tvrtke LG, jest G5 pametni telefon te isto tako i V20 model. No sada želimo navesti nešto što je tek u pripremi i čiji se tragovi tek omanje naziru u malim obrisima. Radi se o nadolazećeg LG G5 nasljedniku. Prema svemu sudeći njegov koncept imena neće se mijenjati već  će isti dolaziti pod imenom LG G6. Ostavimo li ove početne informacije u vezi imena sa strane i kažemo kako LG pri stvaranju LG G6 modela slijedi „put“ koji je utabao Samsung sa svojim modelom Note 7, tu stvari postaju nešto zanimljivije. Naime LG G6 će kao i ne tako popularan Galaxy Note 7 posjedovati skener šarenice oka. Naime dok u slučaju Samsung Galaxy Note 7 modela skener šarenice oka dolazi s prednje strane odmah do sekundarne kamere i donosi sve senzore zajedno u jedan skup, LG G6 će tu napraviti određeni odmak odnosno dovesti će malo „reda“.

dd

Upravo će tak skener imati svoje zasebno mjesto tj, neće biti u skupu s ostalim senzorima kao što će to slučaj kod Samsung Galaxy Note 7, već će posve biti zaslužan sam za sebe. Iz LGa vjeruju kako će takav koncept smještaja rezultirati mnogo kvalitetniji te u postotcima točnijim rezultatima skeniranja šarenice oka korisnika a pošto znamo kako će isti služiti za identifikaciju vlasnika uređaja ta nam je odluka i posve prihvatljiva te izgledna. Ovo su za sada sve informacije koje su dostupne, naravno u idućem razdoblju očekujemo mnogo veći prodor specifikacija te značajki nadolazećeg LG G6 modela te svakako i dolazak nekih značajki koje konkurencija već odavno i ima.


Vezani članci:

Najbolji & najgori Laptop brendovi

Sretna američka obitelj pred TV ekranom

LG donosi jednostavniju opciju plaćanja na svoje pametne televizore

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Novi miniLED gaming monitor stigao je u liniju proizvoda Philips Evnia.

  Philips Evnia 32M2N6800M  dolazi s nizom značajki koje poboljšavaju iskustvo svakog gamera. Osim 31,5-inčnog IPS panela …