3 ožujka, 2024 10:42 pm

MoFi MasterDeck

Novi MoFi MasterDeck ima potpuno novu dvostruku okretnu ručicu od 10 inča od karbonskih vlakana koja ima za cilj pružiti optimalnu ravnotežu preciznosti, kontrole i glatkog praćenja.

Piše: Darko Brlečić

Koristeći uklonjivu glavu, ova tonska ručica omogućuje optimizaciju gotovo bilo kojeg uloška dopuštajući podešavanje vodoravnog kuta (azimuta), okomitog kuta skeniranja (VTA), prevjesa i funkcije protiv klizanja. Sve unutarnje ožičenje za ručicu osigurava Cardas Audio.

MasterDeck postiže preciznu reprodukciju putem, između ostalog, optički kontroliranog regulatora brzine s trofaznim istosmjernim pogonskim motorom bez četkica koji se nalazi u izoliranom kućištu. Ploča debljine 1,75 inča je hibridni materijal velike mase izrađen u potpunosti od aluminija i Delrina. Ovaj gramofon se nalazi na inkapsuliranom ležaju sa spiralnim utorima ultra visoke kvalitete.

Model MasterDeck je opremljen posebno izrađenim izolacijskim nogicama Harmonic Resolution Systems (HRS) i namijenjen je za rad na savršeno odvojen način. Isti pristup slijedi i s okvirom od punog drva u izgledu drva oraha ili jasena. S cijenom od 6000 dolara ovaj gramofon tendira prema užem krugu ljubitelja analogije.

http://www.high-fidelity-studio.de/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Magnat Signature Edelsteine

Dvosmjerni bas refleksni dizajn praktičnih zvučnika koristi kupolaste visokotonce od dvoslojne tkanine s ekstra širokim …