21 svibnja, 2024 12:51 am

McEnroe najavljuje prijenos US Opena na Eurosportu

Teniska legenda John McEnroe najavljuje prijenos US Opena na Eurosportu kroz dva videa koji promoviraju prijenos na „svim ekranima“ (all screens) i ujedno naglašavaju bogatu povijest turnira.   John McEnroe je četiri puta pobijedio na US Openu, a u svojoj sjajnoj karijeri osvojio je ukupno sedam Grand Slam naslova. Od 28. kolovoza bit će dio Eurosportove ekipe u New Yorku na ovogodišnjem izdanju prestižnog turnira.

U prvom videu, John McEnroe sjedi u salonu JP’s Barber Shop u Brooklynu, u želji da mu naprave posebnu frizuru za US Open. Nakon isprobavanja nekoliko stilova, odlučuje se za “trajnu” upotpunjenu crvenom trakom – frizuru koju je sam nosio kasnih sedamdesetih.   U nastavku, McEnroe čeka u istoj brijačnici u New Yorku i gleda tenis na mobilnom telefonu, a prijatelj ga pita što radi. Zbunjeni prijatelj ne može vjerovati da John gleda teniski meč uživo na telefonu. McEnroe mu objašnjava da je danas moguće gledati tenis uživo na Eurosportu i to na televiziji, online, na tabletu ili na mobilnom telefonu.

Eurosport će prenositi 250 sati vrhunskog tenisa s US Opena uživo i ekskluzivno diljem Europe (ne-ekskluzivno u Austriji, Češkoj, Luksemburgu i Švicarskoj) putem televizijskih kanala, Eurosport Playera i na eurosport.com. Svi tereni i svi mečevi bit će dostupni na Playeru.

Uz Johna McEnroea, stručni tim Eurosporta u New Yorku čine Boris Becker, Mats Wilander, Barbara Schett, Alex Corretja i Conchita Martinez.   Wilander i Schett tijekom cijelog turnira vode svoj poznati dnevni magazin – Game, Schett & Mats.   Tu je i Patrick Mouratoglou, super trener koji je Serenu Williams vodio kroz sjajnu karijeru. Patrick će iz New Yorka u emisiji The Coach (Trener) za gledatelje Eurosporta analizirati igru i strategije najboljih tenisača i tenisačica svijeta.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …