23 lipnja, 2024 6:15 am

Logitechu najveći broj Red Dot nagrada u jednoj godini

JPG 300 dpi -RGB--K380 Keyboard BTY3 grey

Logitech srušio rekord s devet osvojenih Red Dot 2016 nagrada za produkt dizajn

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) je nedavno objavio kako je tvrtka osvojila devet Red Dot nagrada za izvrsnost u dizajnu u više kategorija, čime je ujedno postavljen novi rekord u broju osvojenih  Red Dot nagrada za ovu tvrtku u jednoj godini. Ovo je četvrta godina za redom da su Logitechovi proizvodi osvojili nagradu Red Dot za produkt dizajn, a ukupno tri nagrade više u odnosu na 2015. godinu.

Nagrađeni proizvodi za 2016. godinu su Logi™ BLOK Family zaštitna navlaka za iPad Air 2, Logitech® MX Master Wireless Mouse, Logi™ Circle, Logitech® K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard, 2015 Logitech® Play Collection, Logitech® Harmony Elite, Logitech® M335 Wireless Mouse i UE ROLL, kao i Ultimate Ears grupa zvučnika koja se sastoji od UE BOOM 2, UE MEGABOOM i UE ROLL.

“U Logitechu se iznimno trudimo staviti dizajn u središte onoga čime se bavimo,“ izjavio je Alastair Curtis, glavni projektni dizajner. “Počašćeni smo Red Dot nagradama više nego ikad prije. Ako postoji nešto magično u zajedničkom radu, onda bi to bilo što svi zajedno, a ne smo dizajnerski tim, radimo na tome kako bismo ostvarili najbolje moguće iskustvo.“

Prestižna Red Dot nagrada za produkt dizajn dodjeljuje se još od 1954. godine najboljim proizvodima iz cijelog svijeta. Svake godine se u pojedinoj kategoriji prijavi preko tisuću različitih proizvoda, a pobjednike proglašava međunarodni žiri koji odabire proizvode koji se ističu po iznimnom dizajnu.

Vezani članci:

Logitech G najavljuje bežičnog igraćeg miša za profesionalnu razinu igre

Logitech G mehaničke igraće tipkovnice

[Recenzija]: Logitech MX Master

[Recenzija]: Logitech Z240

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …