18 travnja, 2024 3:08 pm

Logitech Keys-To-Go

IMG_5459_72_dpi

Danas je Logitech predstavio novu Logitech Keys-To-Go, samostojeću navlaku s Bluetooth tipkovnicom kako biste mogli uživati u svom iPadu bilo kad i bilo gdje. U Logitechu su također proširili i liniju zaštitnih navlaka s integriranim tipkovnicama uključujući nove modele: Logitech Type + navlaka i Logitech ultratanka navlaka za iPad Air 2.

“Ljudi koriste svoje iPade na različitim mjestima, a Logitech Keys-To-Go zaštitna navlaka je specijalno dizajnirana jer podržavamo aktivan stil života naših korisnika,” izjavio je Michele Hermann, potpredsjednik za mobilnost uređaja u Logitechu. “Osim Logitech Keys-To-Go, ažurirali smo i našu postojeću liniju nagrađivanih dodataka s novim modelima za iPad Air 2. Time savršeno nadopunjujemo mobilnost iPad uređaja. Bez obzira trebate li napisati kratku poruku ili poduže pismo sada možete tipkati s lakoćom na svom iPadu zahvaljujući našim novim navlakama s tipkovnicama.”

Cijela linija je dizajnirana kako bismo vam osigurali ugodno tipkanje na iPad uređajima. Svaka od ovih Bluetooth tipkovnica ima dobro raspoređene tipke koje pružaju izvrstan doživljaj tipkanja. Također, svaka tipkovnica ima iOS prečace s kojima je navigacija toliko jednostavno da nemate potrebu dirati zaslon vašeg iPada.

Logitech Keys-To-Go za iPad uređaje

Nova Logitech Keys-To-Go je samostojeća ultra-prijenosna navlaka s tipkovnicom koja je iznimno tanka, lagana i izdržljiva te ujedno predstavlja savršen dodatak vašem iPad uređaju. Sa samo 6,1 mm i 180 grama, jednostavna je za spremiti u torbu, aktovku ili džep od kaputa bez da zauzima prostor ili da osjetite težinu. Kako biste imali udobno iskustvo tipkanja, tipke pružaju osjećaj rada kao na prijenosnim računalima, a nepropusna FabricSkin navlaka štiti tipkovnicu i iPad uređaj od prolijevanja i prljavštine. Punjiva baterija može trajati do tri mjeseca u kontinuitetu. Tipkovnica je kompatibilna sa svim generacijama iPad i iPad mini uređaja, a dostupan je u tri boje – crnoj, crvenoj i tirkiznoj boji – po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 529,00 kuna.

Logitech Type+ za iPad Air 2

Logitech Type+ je „sve-u-jednom“ navlaka s tipkovnicom za iPad Air 2. Navlaka je tanja i svjetlija od prethodnih modela, ima obostrani zaštitni sloj i optimiziranu Bluetooth tipkovnicu koja je dizajnirana kako biste imali iskustvo tipkanja kao na prijenosnicima. Kada je u položaju namijenjenom za tipkanje, zaslon iPada magnetom se povezuje s navlakom točno iznad tipkovnice čime uređaj postaje jednostavan za korištenje. Logitech Type+ tipkovnica ima i automatsko uključivanje / isključivanje; kad je iPad postavljen u uspravan položaj Logitech Type + tipkovnica se automatski uključuje, a kada je u polegnutom položaju namijenjenom za pregledavanje weba, tipkovnica se automatski isključuje. Pored toga, prilikom zatvaranja navlake isključuju se alarm i budilica te ponovo aktiviraju kada otvorite uređaj. Logitech Type + je dostupan u crnoj i svijetlocrvenoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 759,00 kuna.

Logitech ultratanka navlaka s tipkovnicom za iPad Air 2

Logitech ultratanka navlaka je lagana magnetska zaštita s clip-on navlakom i tipkovnicom za iPad Air 2 uređaj. Navlaka dodatno štiti zaslon vašeg tablet uređaja kada ste u pokretu, a izrađena je od visokokvalitetnih aluminijskih materijala koji savršeno odgovaraju iPad Air 2 uređaju. Nadalje, tipkovnica ima trajanje baterije do dvije godine, a baterije se lako može zamijeniti kada je to potrebno. Podesivi magnetni utori omogućuje postavljanje vašeg iPada u položaj za savršen kut tipkanja. Logitech ultratanka tipkovnica za iPad 2 Air dostupna je u svijetlosivoj i srebrnoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 679,00 kuna.

Cijena i dostupnost

Logitech Keys-To-Go, Logitech Type+ i Logitech ultratanka navlaka s tipkovnicom se očekuju u Europi krajem studenoga 2014. godine. Za više informacija molimo posjetite logitech.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineski zakonodavac poziva na veće napore u tehnologiji sučelja mozak-računalo

Kineski nacionalni zakonodavac pozvao je na veći napredak u tehnologiji implantabilnog sučelja mozak-računalo (BCI), kako …