19 svibnja, 2024 2:19 pm

Logitech G predstavlja Force Feedback volan za PlayStation 4

 

G29_BOB_Wheel_Pedal_72_dpi

Logitech G29 Driving Force ima volan s kožnatom presvlakom, dvostruki motor s force feedback mehanizmom i metalne pedale s mjenjačem

Vodeći inovator u računalnoj periferiji, tvrtka Logitech, predstavlja svoj novi Logitech G29 Driving Force volan namijenjen za PlayStation®4 (PS4™) i PlayStation®3 (PS3). Osmišljen za preciznu vožnju s dugotrajnom pouzdanošću i izdržljivošću, Logitech G29 Driving Force ima dvostruki motor s force feedback mehanizmom i spiralnim prijenosnikom bez praznog hoda, volan s kožnom presvlakom, pedale za gas od nehrđajućeg čelika, kočnice i kvačilo.

Naši vjerni fanovi su čekali volan za PS4 još od kada se PS4 pojavio na tržištu”, rekao je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni menadžer Logitechove jedinice za gaming businees. “Posljednjih 18 mjeseci usko smo surađivali s tvrtkom Sony kako bismo osmisli službeni volan za PS4 i PS3, te smo danas jako zadovoljni što ga možemo predstaviti našim korisnicima.

Realistični Force Feedback

G29_BTY_72_dpiProjektiran s dvostrukim motorom i force feedback mehanizmom, Logitech G29 Driving Force realno simulira osjećaj vožnje u automobilu, stvarne uvjete na cesti i trošenje guma kako biste mogli osjetiti nedovoljno ili prekomjerno upravljanje za vrijeme vožnje, gubitak smjera i još mnogo toga. Sa spiralnim zupčastim prijenosnikom u auto-mjenjaču dobit ćete iznimno tihe i precizne upravljačke akcije. Prijenos bez praznog hoda također omogućuje da uz pomoć pedala i volana maksimalno povećate kontrolu.

Izdržljivi dizajn

Logitech G29 Driving Force je osmišljen za dugo trajanje budući da ima ležajeve od čeličnih kuglica i pedale i mjenjač od nehrđajućeg čelika. Ručno obrađena koža visoke kvalitete daje Logitech G29 Driving Force volanu visoke igraće performanse, a igraču osigurava ugodniji i trajniji doživljaj. Osim toga, volan možete postaviti na stol ili igraće sjedalo kako biste smanjili pomicanje ili klimanje tijekom različitih akcijskih manevara.

Jednostavan pristup kontrolnim tipkama

Tipke konzole, D-Pad i poluautomatski mjenjač su na volanu Logitech G29 jednostavno pozicionirani i dostupni u svakom trenutku. Svjetlosni LED indikator točno ukazuje kada se trebate pokrenuti kako biste mogli održavati maksimalno ubrzanje bez skidanja pogleda sa staze, a kontrolne tipke omogućavaju fino podešavanje postavki vožnje.

Prilagodljive pedale

G29_Pedal_BTY 1_nolo_72_dpiLogitech G29 Driving Force ima pedale koje omogućuje ugodno kočenje, ubrzavanje ili promjenu brzine, baš kao što biste to radili u stvarnom automobilu, a također vam omogućuje da za vrijeme vožnje zadržite uspravni položaj tijela. Papučica kočnice oponaša rad stvarnog kočionog sustava kako biste imali prilagodljiv i realističan osjećaj kočenja. Osim toga, G29 uključuje mjenjač koji igračima, koji žele testirati svoje sposobnosti, može doprinijeti stvaranju istinskog trkaćeg iskustva.

Cijena i dostupnost

Logitech G29 Driving Force volan se očekuje da će biti dostupan u srpnju 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2999,00 kuna

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …