22 lipnja, 2024 5:56 am

LG zakrivljeni soundbar Music Flow HS8

LG_Curved Sound Bar_2

 Bežični zakrivljeni soundbar Music Flow HS8 iz LG Electronicsa (LG-a) savršena je pratnja tvrtkinim najnovijim zakrivljenim televizorima. Dostupan potrošačima u Europi od sljedećeg tjedna, ovaj 4,1-kanalni sustav zvučnika snage 360 W unapređuje iskustvo gledanja TV-a u domu, a donosi i potpuno novu razinu audio doživljaja.

Zakrivljeni oblik soundbara nije tu samo zbog izgleda – on doprinosi nevjerojatno uranjajućem iskustvu. Tzv. „sweet spot” je proširen, a visokotonci su pozicionirani na obje strane soundbara za veći domet zvuka. Ovaj spoj dizajna i tehnologije čini jedan od najboljih uređaja za surround zvuk na tržištu.

LG HS8 razlikuje se od proizvoda konkurencije po svom dinamičnom načinu rada i-Sound. Ova inovativna značajka unapređuje iskustvo gledanja TV-a prilagođavajući postavke zvuka kako bi odgovarali različitim zvukovima s obzirom na vrste sadržaja. i-Sound može u trenutku interpretirati što točno korisnik gleda i prilagoditi zvuk sadržaju. Jedinstveni, dinamični sustav i-Sound osigurava da televizija, filmovi i glazba zvuče točno onako kako bi trebali.

LG_Curved Sound Bar_1Štoviše, zakrivljeni soundbar HS8 dio je bežične kolekcije LG Music Flow koja je kompatibilna s tehnologijom Google Cast. Ova praktična značajka omogućava soundbaru HS8 radi s najpopularnijim uslugama streaminga pa tako slušatelji mogu glazbu slati sa svojih pametnih telefona ili tableta izravno na soundbar putem kućne Wi-Fi mreže. Samo treba izabrati glazbu, kliknuti ikonu Google Cast i odabrani je sadržaj odmah poslan na soundbar.

Uz potpunu Wi-Fi i Bluetooth povezivost, LG HS8 može slati audio sadržaj u više prostorija istovremeno, povezujući se sa zvučnicima LG Music Flow. Kada se više zvučnika postavi u istu prostoriju, napredni način rada Home Cinema uranja gledatelja u iskustvo kinodvorane iz udobnosti njegova kauča. Tu je i način rada Multi-room koji se može programirati za pretvaranje cijelog doma u veliki sustav zvuka. Korisnik tako može kontrolirati glazbu u svakoj sobi koristeći jedan mobilni uređaj koji mu omogućava da izabere playlistu za cijelu kuću ili određenu pjesmu za svaku prostoriju. Još jedna značajka uređaja HS8 je njegova kompatibilnost s daljinskim upravljačima osam popularnih proizvođača.

Nakon što smo na tržište doveli atraktivne zakrivljene televizore, bilo nam je prirodno popratiti ih zakrivljenom audioopremom“, rekao je Min Byung-hoon, stariji potpredsjednik potrošačkog audiovizualnog odjela u kompaniji LG Home Entertainment. „U digitalno doba, način na koji potrošači slušaju glazbu se drastično promijenio, a LG Music Flow je naš odgovor na potrebe ljubitelja filmova i glazbe za uređajima koji izgledaju odlično, a performanse su im jednako dobre kao i dizajn.”

LG HS8 će biti izložen tijekom sajma IFA na LG-evom štandu u paviljonu 18 u Messe Berlin od 4. do 9. rujna.

Ključne specifikacije :

 • Povezivost :
 • Auto Music Play: sinkronizira se s korisnikovim mobilnim uređajem putem Wi-Fi-a za automatski prijenos glazbe na soundbar
 • Upravljanje putem aplikacije za pametni telefon: Smart UX (Universal Search, Music Curation)
 • Google Cast: jednostavan pristup internetskom streamingu i radijskim aplikacijama kao što su, između ostalih, Google Play™ Music, Pandora, Songza, TuneIn, iHeartRadio and Rdio (dostupnost usluga ovisi o državi)
 • Mreža: Wi-Fi / Bluetooth 4.0
 • Mood Station: način rada Multi-room / način rada Home Cinema
 • HomeChat™ (dostupan u Australiji, Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u, Njemačkoj, Novom Zelandu i Koreji)
 • Zvuk: i-Sound / 4 visokotonca (2 prednja, 1 lijevi, 1 desni) / LG Auto Sound Engine / SFX za Stereo Surround Sound / 24 bita / sampling 192 KHz / LG Sound Sync
 • Snaga: 4,1-kanalni sustav zvučnika / 360 W
 • Dimenzije (Š/D/V): 1.200 mm x 43 mm x 82 mm
 • Moguće ga je postaviti na zid
 • Kompatibilan s daljinskim upravljačima

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

McIntoshov Bluetooth uređaj čini vaš hi-fi bežičnim

McIntosh je lansirao Bluetooth hi-fi uređaj pozicioniran kao izbor za audiofile. Piše: Darko Brlečić McIntosh …