20 svibnja, 2024 11:05 pm

LG V10 dobiva Android 6.0 Marshmallow

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

LG5

Nakon pisanja o dolasku Androida 6.0 (6.0.1) Marshmallow na Samsung Galaxy S6 modele pa Sony Xperia Z5 uzdanice, red je da se osvrnemo na dolazak Marshmallow aktualna i pri ostalim proizvođačima pametnih telefona.

Jedan od njih jest i LG odnosno njegov V10 pametni telefon. Iako LG V10 još nismo imali prilike isprobati, ne sumnjamo kako je riječ o vrhunskom pametnom telefonu. Te će još više tome u prilog doprinijeti Android 6.0 Marshmallow koji je u opticaj krenuo ka Turskoj i Južnoj Koreji.

Za početak su odabrane ove dvije Zemlje te će nadogradnje dolaziti po regijama, odnosno ista će biti dostupna putem OTA značajke. Što se tiče samo nadogradnje ista teži negdje oko 846MB. U samoj nadogradnji koja donosi Android 6.0 Marshmallow a ne 6.0.1 kako se prije i vjerovalo, integriran je i paket „zakpri“ za siječanj od strane Google-a.

https://www.youtube.com/watch?v=ELD_6aeHGKQ

To je ono što će još više pospješiti te poboljšati korištenje LG V10 pametnog telefona. Osim duljeg trajanja autonomije baterije i pojedine LG aplikacije, ovom nadogradnjom doživjeti će svoje poboljšanje, jedna od njih je i LG Knock ili pak Doze (način štednje baterije).

Nadamo se kako će Android 6.0 Marshmallow, vrlo ubrzo dospjeti i na globalnu razinu pri LG V10 modelu pametnog telefona.


Vezani članci:

LG 360 CAM i Google Street View

Motorola Moto G (2014) dobiva Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow dostupan za LG G3

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

AGON by AOC širi svoju novu G4 gaming seriju

Piše: Darko Brlečić AGON by AOC – jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i …