23 veljače, 2024 6:00 pm

LG predstavlja OLED digitalne displeje i napredna B2B LCD rješenja na sajmu ISE 2017

LG Electronics  od 7. do 10. veljače na sajmu Integrated Systems Europe (ISE) u Amsterdamu predstavlja svoja napredna B2B rješenja u segmentu digitalnih displeja. Uz inovativne proizvode poput LG-evog fleksibilnog Open Frame OLED displeja, In-Glass Wallpaper OLED displeja i Ultra Stretch LCD digitalnog displeja, europska poduzeća mogu svojim korisnicima pružiti bogatije vizualno iskustvo pri oglašavanju, prikazu interaktivnih videa, edukaciji i općenito informiranju.

LG-ev štand (12-K70) na sajmu ISE 2017 sadržavat će, između ostalog, fleksibilni Open Frame OLED digitalni displej koji naglašava napredne mogućnosti OLED tehnologije. Ona ima mogućnost emitiranja svjetlosti bez potrebe za pozadinskim osvjetljenjem za vrhunsku sliku sa savršenom crnom i vjernim bojama uz širi kut vidljivosti nego uobičajeni displeji s pozadinskim osvjetljenjem. OLED displeji tanki su i fleksibilni pa korisnici LG-evog fleksibilnog Open Frame OLED digitalnog displeja nove generacije mogu promijeniti zakrivljenost displej – vodoravno ili okomito. Zakrivljenost displeja može se mijenjati i nakon instalacije, omogućavajući konkavnost i konveksnost.

Ostala OLED rješenja uključuju i LG-ev 65-inčni zakrivljeni Dual-View Tiling OLED digitalni displej. Ovaj displej sadržava osam povezanih dvostranih fleksibilnih OLED panela za superiorni prikaz slike iz bilo kojeg kuta gledanja. Svaki od panela pruža 4K Ultra HD kvalitetu slike s 3.840 x 2.160 individualnih piksela, dok SoC i 128 GB interne memorije omogućuju savršenu UHD reprodukciju bez potrebe za osobnim računalom ili media playerom.

LG-ev In-Glass Wallpaper OLED digitalni displej, dizajniran s dvostrukim ultratankim OLED panelima u staklenom okviru, savršeno je rješenje za butike, umjetničke galerije i ostale prostore u kojima se želi pridonijeti sofisticiranom dizajnu interijera. Dostupan u stajaćoj i visećoj verziji, In-Glass Wallpaper OLED displej omogućava poduzetnicima slobodu u učinkovitoj upotrebi digitalnih displeja.

LG će na sajmu ISE 2017 predstaviti i 65 i 55-inčni OLED Video Wall u vodoravnom i okomitom formatu kako bi zadovoljio specifične zahtjeve korisnika u segmentu digitalnih displeja. Na sajmu bit će prikazan LG-ev 1×4 OLED Video Wall koji se može povezati s drugim jedinicama kako bi se kreirali displeji različitih konfiguracija za maksimalnu iskoristivost.

Posjetitelje LG-evog štanda na sajmu ISE dočekat će i impozantan videozid sastavljen od 12 LCD displeja od 55 inča. S najtanjim okvirima na tržištu, jedinice ovog videozida mogu se povezati kako bi kreirale još veći komercijalni displej. Također, LG će predstaviti i dvostrani 86-inčni Ultra Stretch digitalni displej ultraširokog omjera prikaza 58:9 i minimalnog okvira, s mogućnošću dijeljenja displeja za prikazivanje do 4 slike odjednom. Ovaj model koristi softver za uređivanje  LG SuperSign za brzo i jednostavno prilagođavanje slike i video sadržaja.

LG-ev najveći 88-inčni UltraStretch digitalni displej podržava slike omjera 32:9 te ima mogućnost dijeljenja prikaza za još bolje vizualno iskustvo. Ovaj displej jednak je dvama povezanim panelima od 49 inča te je idealan za uporabu na kioscima, u financijskim institucijama, restoranima itd.

Na sajmu ISE 2017 bit će prikazana i ostala LG-eva rješenja i tehnologije iz segmenta digitalnih displeja – primjerice, LG-ev veliki Ultra HD LED digitalni displej od 173 inča s diodama od 1 mm raspoređenim ravnomjerno za konzistentno pozadinsko osvjetljenje. Na sajmu će biti predstavljena i tehnologija LED dioda u prozirnom filmu koja se može postaviti na prozor za povećanje mogućnosti pri instalaciji digitalnih displeja. Ova će tehnologija biti dostupna u novim rješenjima koja kreću u prodaju u prvoj polovici 2017. godine.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Philips 49B2U6900CH monitor..

dodaje Smart KVM i web kameru s automatskim kadriranjem, čineći ga profesionalno moćnim proizvodom Piše: …