13 lipnja, 2024 10:26 pm

LG predstavlja najnovije Bluetooth slušalice TONE ULTRA™

LG TONE ULTRA HBS-810 Launch 3

 LG Electronics (LG) danas je svom rastućem portfelju diverzificiranih Bluetooth slušalica pridodao najnovijeg člana srednjeg cjenovnog razreda – LG TONE ULTRATM (model HBS-810). Ove slušalice u prodaju kreću krajem mjeseca u SAD-u, a zatim i na ključnim azijskim i europskim tržištima.

Predstavljanje modela HBS-810 slijedi nakon nedavne objave da je LG prodao deset milijuna primjeraka slušalica iz serije LG TONE od njenog lansiranja u listopadu 2010. Iako ima premium značajke, odsad će još više korisnika moći uživati u slušalicama TONE ULTRA zbog kombinacije fleksibilnosti i visoke kvalitete zvuka po razumnoj cijeni.

Kao unaprijeđeni nasljednik modela HBS-800, slušalice TONE ULTRA HBS-810 posebno su dizajnirane kako bi pružile poboljšano iskustvo zvuka. Premium kvaliteta zvuka postignuta je zahvaljujući suradnji s JBL-om, jednom od vodećih tvrtki na području audio elektronike.

LG TONE ULTRA HBS-810Slušalice koriste tehnologiju Quad-Layer Speaker zaslužnu za poboljšan bas i srednje tonove te ukupnu kvalitetu zvuka kroz optimizirano ujednačavanje zvuka. Dijelovi slušalica koji idu u uho izrađeni su od fleksibilnog silikona, a pružaju maksimalnu zvučnu izolaciju i jasniju reprodukciju glazbe s vrlo malo propuštanja vanjskih smetnji.

Nove slušalice TONE ULTRA dolaze s naprednim značajkama dosad rezerviranim samo za high-end uređaje. Zahvaljujući LG-evoj inovativnoj tehnologiji upravljanja, žice se u potpunosti uvlače u kućište čime se sprečava njihovo zapetljavanje. Dvosmjerni gumb olakšava kontrolu glasnoće te upravljanje sadržajima jer su funkcije premotavanja naprijed i nazad lako dostupne.

Uzbuđeni smo što smo naš portfelj TONE ULTRA obogatili novim proizvodom s brojnim opcijama za uživanje u ultimativnoj kvaliteti zvuka preko Bluetooth stereo slušalica“, rekao je Seo Young-jae, potpredsjednik divizije Inovatvni osobni uređaji u kompaniji LG Electronics Mobile Communications. „S toliko premium značajki dostupnih po iznimno konkurentnoj cijeni nadamo se da će više korisnika iskušati vrhunsku kvalitetu naših Bluetooth slušalica”.

Pojedinosti o cijeni i dostupnosti bit će objavljene na lokalnoj razini u vrijeme lansiranja. Slušalice TONE ULTRA će biti izložene tijekom sajma IFA na LG-evom štandu u paviljonu 18 u Messe Berlin od 4. do 9. rujna.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kompaktan kompletan sustav: L42ms Classic iz JBL-a

  Sustav JBL L42ms Classic nudi Hi-Res rezoluciju od 24 bita / 96 kHz, tako …