17 travnja, 2024 1:11 pm

LG G5 pristiže u veljači s dual kamerom

Autor: Nino Krstačić

G2

Prema posljednjim navodima LG će svoju perjanicu za 2016, godinu predstaviti u veljači. Osim toga LG G5 imati će i dual kameru s stražnje strane. Odnosno raditi će se o dvjema zasebnim kamerama čije će rezolucije biti 16MP te 8MP.

Za sada nije poznato koju će rezoluciju posjedovati ona primarna (koja će se kako to već obično i biva, nalaziti s prednje strane) kamera. Neki pak kazuju kako će sekundarna kamera donositi isto tako 8MP. BBOd nekih ostalih značajki navedimo kako će LG G5 posjedovati sada već ustaljeno unibody kućište kao i Stereo zvučnike.

Senzor otkucaja srca nalaziti će se s stražnje strane, upravo ondje gdje će mjesto biti i primarnom kameri (odnosno kamerama). Zaslon LG G5 pametnom telefona donositi će 5,3“ za sada još uvijek nepoznate rezolucije (ne bi se čudili da po uzoru na Sony Xperia i LG predstavi 4K pametni telefon).

Infracrveni port kao i Bluetooth, 3G,4G(LTE),NFC, WiFi biti će modeli tj mogućni načini povezivanja pametnog telefona s Internetom te uparivanja s ostalim pametnim telefonima, uređajima i dodatcima. Što se tiče načina punjenja i uparivanja LG G5 pametnog telefona s računalima, tu će značajnu ulogu odigrati USB Type-C (USB utor nove generacije koji brži i od USB 3.1). Za ostale navode, informacije te potencijalne značajke valja pričekati još neko vrijeme, no čini nam se kako će LG G5 biti zaista nešto značajnije u odnosu na dosadašnju konkurenciju i modele koje za sada možemo vidjeti na tržištu.


Vezani članci:

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

LG Display odlučuje da ove godine neće graditi OLEDoS proizvodnu liniju

LG Display odlučio je da ove godine neće započeti investiciju i izgradnju proizvodne linije za …