srpanj 14, 2020 5:19 am

LG futurističke inovacije za bolji život CES-u 2019

Dragan Arunović

CES, najveći svjetski sajam potrošačke elektronike, održava se ovog tjedna uz učešće preko 4.500 kompanija iz više od 150 zemalja. Ovde je LG pronašao savršenu priliku da ojača svoju posvećenost inovacijama za bolji život prikazujući širok spektar futurističkih koncepata i proizvoda pred 180.000 posetilaca.

Tvrtka LG ima povijest na ovom događaju, kao prva Korejska tvrtka koja je sudjelovala na sajmu 1973 godine kao GoldStar. Četrdeset i šest godina kasnije, poruka tvrtke LG kao tvrtke s budućnošću u svojim znamenitostima nije se promijenila, podržana izložbom koja uključuje OLED televizore koji oduzimaju dah, proizvode s vizionarskom umjetnom inteligencijom (AI), ultra-premium kućanske aparate i ostale uzbudljive inovacije .

Za početak CES-a 2019, CTO tvrtke LG, dr. I.P. Park je održao uvodni dio pod nazivom AI za još bolji život, gdje je predstavio naprednu verziju napora tvrtke AI pod brendom ThinQ i istaknuo moć umjetne inteligencije da transformira živote na bolje. Usredotočujući se na rastući trend integriranih inteligentnih rješenja, ključna riječ dr. Parka jasno je ukazala na namjeru tvrtke LG da poboljša svoju poziciju vodećeg imena potrošača u brzo ubrzavajućem sektoru AI.

Vodstvo tvrtke LG u OLED tehnologiji također se demonstrira na izvanredan način u obliku vodopada, pokazuje izložba LG OLED Falls. Izdužujući i spuštajući se niz ulaz u LG-inu kabinu, izložba je impresivna vizualna demonstracija koja osvaja veličanstvenost prirodnog svijeta i šireg prostora. Ovaj impresivan prikaz fleksibilne OLED tehnologije nudi doista dojmljivo iskustvo koje posjetitelji CES-a ne žele propustiti.

Nadalje naglašavajući svoju OLED-ovu stručnost, LG na sajmu izlaže prvi svjetski 8K OLED televizor. Pogonjen vlastitim inteligentnim AI procesorima, LG-jev televizor visoke rezolucije pruža nenadmašnu kvalitetu slike i zvuka za poboljšano iskustvo gledanja s savršenim crnim, živim bojama i realističnim zvukom visoke definicije.

 

LG također prikazuje proizvod koji svaki zythophile može cijeniti, LG HomeBrew. Koristeći inovativne temeljne tehnologije tvrtke, LG HomeBrew stvara vrhunsko personalizirano pivo u udobnosti vlastitog doma. Koristeći inovacije koje je LG razvio tijekom desetljeća vođenja kućanskih aparata, uključujući invertersku tehnologiju za precizno upravljanje kompresorom i automatsku kontrolu temperature i tlaka, znamo kako za optimalnu fermentaciju i pohranu, LG HomeBrew automatizira cijeli proces proizvodnje piva, od fermentacije do čišćenja.

 

Linija vrhunskih kućanskih aparata LG SIGNATURE ima vlastitu izložbu na CES-u 2019. s izuzetnom izložbom Art of Essence, u kojoj surađuje s britanskim umjetnikom Jasonom Brugesom. LG također debitira nove dodatke u rasponu LG SIGNATURE, uključujući sušilice, vinske podrume i hladnjake s dubokim zamrzavanjem.

Na CES-u se ističu i roboti LG CLOi za komercijalne aplikacije, uključujući i robota koji se nosi na tijelu. CLOi SuitBot podržava struk korisnika, smanjujući rizik od ozljeda i zamora pri obavljanju fizički zahtjevnih zadataka kao što su podizanje i spuštanje teških paketa. Ovaj robot koji se može nositi još je jedan primjer posvećenosti tvrtke LG razvoju proizvoda koji ne samo da životima kupaca čine udobnijim, nego i sigurnijim.

Ovo su samo neke od značajki koje je LG spremio za posjetitelje LG-ovog štanda na CES-u ovog tjedna, kolekciju futurističkih inovacija za koje se očekuje da će poboljšati živote 2019. godine.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Netfilx gasi neaktivne naloge

Američka filmsko- serijska striming platforma Netflix promenila je svoju politiku što se tiče korisničkih naloga …