srpanj 15, 2020 6:39 am

LG CineBeam imaju najbolji dizajn u industriji na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Red Dot

Profesionalna pećnica Signature Kitchen Suite Pro Range Oven i laserski 4K projektor 

 LG Electronics dobio je 21 priznanje na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Red Dot Design Awards, jednoj od tri najjačih nagrada za dizajn uz iF Design Awards i IDEA-u. Od svih prepoznatih LG-evih proizvoda, najvrjedniju nagradu Best of the Best zaslužili su ultra premium ugradbena profesionalna pećnica Signature Kitchen Suite Pro Range Oven te high-end laserski 4K projektor LG CineBeam i to među 5.300 proizvoda iz 59 zemalja.

Žiri je prepoznao pećnicu iz linije Signature Kitchen Suite Pro Range zbog njenog sučelja upravljačke ploče i udobne ručke te je zaključio da evocira vrijeme kad je kuhanje bio središnji dio obiteljskog života. Ova profesionalna pećnica dolazi s ugrađenom podrškom za metodu kuhanja sous vide, s plinom i indukcijom, Wi-Fi povezivošću, a zahvaljujući LG-evoj tehnologiji SmartThinQ® aparatom se može upravljati daljinski putem besplatne aplikacije dostupne za platforme Android i iOS.

Drugi pobjednik kategorije Best of the Best je jedinstveni uređaj za kućnu zabavu – laserski 4K projektor LG CineBeam. Uz to što je prenosiv, ima i jedinstven uspravni dizajn kojeg je bilo moguće postići uporabom laserskog pogona u obliku slova „I“. Projektor se može postaviti na pod, objesiti na zid ili strop, a slika će uvijek biti savršena. Tu su još i praktična ručka za prenošenje i značajka Auto Cord za „skrivanje“ neurednih kablova, što je sudačku komisiju potaknulo da ga opišu kao proizvod koji uspješno balansira između estetike i praktičnosti, a uz to ima i „dizajn kao nijedan drugi projektor na tržištu“.

Ostala priznanja koje je LG dobio za dizajn svojih proizvoda uključuju ona za hladnjak Signature Kitchen Suite Refrigerator, robotski usisivač Code Zero R9, pročišćivač zraka, televizor LG SIGNATURE OLED TV, UltraWide monitore te pametne telefone G6 i V30. Tu su i manje poznati proizvodi poput LG-evog sustava za njegu kože Pro.L ili džepnog pisača Pocket Photo Printer.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Netfilx gasi neaktivne naloge

Američka filmsko- serijska striming platforma Netflix promenila je svoju politiku što se tiče korisničkih naloga …