23 lipnja, 2024 7:36 am

Lenovo aplikacije poboljšati će Windows 10 korisničko iskustvo

ces-2015-lenovo-lavie-laptops-featured

Kako bi korisnicima osigurali stabilno iskustvo na svim uređajima i operativnim sustavima, ovi paketi za ažuriranje su opremljeni brojnim aplikacijama za Lenovo računala. Novi Lenovo Companion 3.0 alat za optimizaciju omogućuje da uređaj radi maksimalnim kapacitetom i može se iskoristiti za izvršenje kompletne provjere u bilo kojem trenutku kako bi se utvrdile neophodne mjere koje bi mogle osloboditi radnu memoriju računala ili ubrzati sam uređaj. Kao kontrolni centar za „pametni“ uređaj, novi Lenovo Settings program omogućuje korisnicima da se jednostavno prilagode i da sami podese način na koji će se njihov uređaj ponašati. Na primjer, kada je u opciji rada za tablet uređaj, proizvod će podesiti opcije na displeju na osnovu svog položaja, za razliku od opcije rada za tradicionalno prijenosno računalo. Pored toga, prilikom korištenja uređaja također se mogu promijeniti podešavanja ovisno o tome da li korisnik gleda film ili čita e-knjgu. Sa SHAREit tehnologijom, korisnici mogu jako brzo prebacivati datoteke s jednog uređaja na drugi. Korisnicima tablet uređaja WRITEit tehnologija omogućuje korištenje olovke na jedan drugačiji način tako što im omogućava pisanje olovkom u bilo koje polje za pretragu nakon čega se taj zapis pretvara u tekst.

Kao što je bilo najavljeno na Tech World konferenciji u svibnju, Lenovo i Microsoft surađivali su kako bi integrirali tehnologije Cortana i REACHit, revolucionarne aplikacije Lenova koja omogućuje korisnicima pretraživanje i upravljanje sadržajem na različitim uređajima i platformama za cloud skladištenje. S REACHit tehnologijom, Cortana postaje još pametnija i osobnija, omogućujući korisnicima pronalazak sadržaja kao što su e-mail poruke, fotografije i video snimke na način koji nisu mogli niti zamisliti. Cortana i REACHit pružaju korisnicima jednostavan i intuitivan način za pretragu kao i kontekstualno razumijevanje.

Ova funkcija biti će dostupna Lenovo korisnicima u beta verziji početkom jeseni. Korisnici u SAD-u i Kini mogu saznati kako se prijaviti za beta verziju na stranici: www.cortanareachit.com. Korisnici koji nemaju problema pričekati će kraj godine za autmatsku nadogradnju na aktualnu verziju REACHit tehnologije kada ona bude bila globalno dostupna.

S Windows 10 operativnim sustavom, svijet računala će postati osobniji, produktivniji i u većoj mjeri povezan”, izjavio je Tom Shell, viši potpredsjednik odjela za osobna računala u Lenovu. „U okviru cijele naše linije proizvoda osobnih računala, od kućnih do poslovnih računala, napravili smo optimizaciju Lenovo uređaja kako bismo pružili korisnicima bolje korisničko iskustvo, osiguravajući im pritom poboljšane alate za pretragu kao što je Cortana s REACHit tehnologijom.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …