27 svibnja, 2022 3:01 am

Kompanija Facebook zatvorena zbog Coronavirus-a

Kompanija  Facebook nova je “žrtva“ koronavirusa u SAD, zbog čega će kancelarije kompanije neko vreme biti zatvorene.Prvi slučaj zaraženog COVID-19 (korona) virusom dijagnostifikovan je u Srijetlu i Facebook je odlučio da, zbog mogućeg širenja virusa, zatvori svoje kancelarije.Zaposleni su poslati kućama i naređeno im je da rade od kuće do kraja meseca, a kancelarije kompanije će biti zatvorene najmanje do kraja nedelje.Čovek, koji je bio pozitivan na koronavirus poslednji put je boravio u Facebook kancelariji 21. februara, a kancelarije kompanije ostaće zatvorene do 9. marta najmanje.

Kompanija Facebook je u zvaničnoj izjavi za medije naglasila da joj je zdravlje zaposlenih na prvom mestu, kao i da je kompanija vrlo oprezna jer broj zaraženih koronavirusom u SAD raste.Facebook je najavio borbu sa stranicama, grupama i pojedincima, koji šire lažne vesti o koronavirusu, kao i sa onima, koji o tome pišu na senzacionalistički način. Takođe, Facebook će besplatno emitovati reklame SZO(Svetske zdravstvene organizacije) i  pokušati da podigne svest o koronavirusu i načinima na koji se sprečava, širi i tretira.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Twitter kupio mobilnu platformu OpenBack

Društvena mreža Twitter je kupila mobilnu platformu OpenBack radi poboljšanja obaveštenja i da zadrži ljude …