srpanj 18, 2018 2:55 am
Početna / AV Multimedija / Klipsch New reference Dolby Atmos zvučnici

Klipsch New reference Dolby Atmos zvučnici

Autor: Darko Brlečić

 
Klipsch je najavio proširenje svoje serije Dolby Atmos zvučnika. Novi referentni Dolby Atmos objedinjuje seriju zvučnika za kućno kino, a to uključuje modele R-14SA i R-26FA samostojeći model. Tehnologija Dolby Atmos svakim danom raste i raste, broj proizvođača je sve veći. Osim toga kvalitetni multikanalni sustavi daleko su odmakli od svojih početaka, nema mjestu kompromisa. Američki Klipsch je s novim modelima zakoračio prema vrhu produkcije gdje stoluju samo odabrani proizvođači.

Model R-14SA je tzv. dodatni modul-zvučnik koji je dizajniran za smještaj na vrhu samostojećih modela odnosno za smještaj na bookshelf zvučnike. Dolby Atmos modul funkcionira tako da se zvuk reflektira prema stropu, a sve to rezultira simulacijom zvučnog vrtloga oko glave slušatelja, nešto poput konkretnog kino zvuka. Model R-26FA je samostojeći zvučnik s klasičnim ustrojstvom i integriranim kanalom za zvučnu nadogradnju.
R-14SA Dolby Atmos Elevacijski zvučnik košta 399 američkih dolara za par, dok R-26FA samostojeći model košta 599 dolara po komadu.

Info: http://www.klipsch.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

HDR10+ Technologies najavila je početak novog programa licenciranja i certifikacije

U: Andrija Jovićević Tvrtka HDR10+ Technologies koju su osnovali 20th Century Fox, Panasonic i Samsung …