13 lipnja, 2024 11:20 pm

JMGO N1S Ultra 4K Ultimate Edition visoka kvaliteta slike laserskog projektora

 

Nedavno je Nuts lansirao niz novih 4K laserskih projektora u tri boje u seriji N1, uključujući N1S Ultra 4K Ultimate Edition, koji se postavlja kao kralj 4K projektora.

Piše: Darko Brlečić

U usporedbi s prethodno objavljenim N1S Ultra 4K, N1S Ultra 4K Ultimate Edition dobio je značajne nadogradnje u svjetlini i konfiguraciji. Ne samo da je opremljen novom generacijom Qualas lasera, već je svjetlina dosegla nevjerojatnih 3500CVIA. Nova generacija lasera također je postala jedna od tehničkih potpora za postizanje vodeće projekcije 4K slike bez gubitaka.

Version 1.0.0

Nut N1S Ultra 4K Ultimate Edition nastavlja obiteljski dobro prihvaćen dizajn “sve-u-jednom algoritam gimbal”. Ispod glavnog tijela projektora nalazi se baza nosača, koja omogućuje horizontalno podešavanje od 360° i 135° okomito lebdenje bez koraka.

Nut N1S Ultra 4K Ultimate Edition podržava samorazvijeni gimbalni algoritam za kalibraciju slike, koji omogućuje nesenzornu korekciju i fokusiranje slike u stvarnom vremenu i uvijek održava sliku ravnomjernom i jasnom dok se tijelo kreće.

Istodobno, također podržava višedimenzionalni sustav za prilagodbu slike, opremljen 3D TOF senzorom i CMOS kamerom visoke razlučivosti, te samostalno razvijenim inteligentnim algoritmima za prepoznavanje za opažanje i prilagođavanje okolini u svim smjerovima.

Što se tiče detalja, Nut N1S Ultra 4K Ultimate Edition koristi tamno sivu shemu boja, s gustom disipacijom topline i otvorima zvučnika s obje strane.

Dio sučelja uključuje HDMI 2.1*2, USB*1 i 3,5 mm priključak za slušalice. Gumb za napajanje nalazi se u sredini donjeg nosača. DC priključak za punjenje nalazi se sa strane donjeg nosača.

Vrijedi spomenuti da je dizajn vanjskog pakiranja JMGO N1S Ultra 4K Ultimate Edition također vrlo “pažljiv”. Vanjsko pakiranje ima prijenosni dizajn i izrađeno je od EPP pjenastog materijala. Ne samo da se može koristiti kao zaštita projektora, već se može koristiti i više puta. koristiti. Za vanjsku upotrebu samo zatvorite poklopac i odnesite ga.

Nut N1S Ultra 4K Ultimate Edition nadograđen je na MALC™ 2.0 trobojni laserski stroj, opremljen novom generacijom Qualas lasera i 0,47-inčnim DMD čipom. Ultimate Edition ima performanse svjetline od 3500CVIA. U ostalim aspektima, ujednačenost svjetline doseže 95%, omjer kontrasta je 1600:1, boja doseže 110% BT.2020 visokog industrijskog standarda i ima stopu rasipanja mrlja od 97%. Što se tiče zaštite očiju, podržava autoritativni certifikat TUV Süd i ne sadrži štetno plavo svjetlo.

Što se tiče hardvera, Nut N1S Ultra 4K Ultimate Edition opremljen je vodećim čipom serije MT9679, 4G RAM-a, te je nadograđen na 128G ROM i USB3.0 podršku.

https://global.jmgo.com/

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Kenwood KR-W8000SCD

Kenwood, proizvođač poznat po pristupačnom HiFi-ju, na tržište donosi svoj novi all-in-one receiver KR-W8000SCD .Iskusniji …