srpanj 10, 2020 8:52 pm

Jeftini iPhone će “potopiti“ Android uređaje

Sudeći po najavama – najjeftiniji iPhone će imati neverovatnu kameru i moćan hardver po neverovatnoj ceni i – svi će ga želeti!Svetski IT mediji puni su najava novog iPhone SE 2 modela, koji bi se mogao zvati iPhone 9.Ovaj telefon je naslednik iPhone SE , koji se pojavio 2016. godine i imaće novi hardver, “jaku“ kameru i cenu ispod 400 evra.U cenovnoj klasi do 400 dolara tj. evra Android konkurencija je najjača i upravo taj segment Androida mogao bi da bude u problemima, ako novi iPhone 9  bude imao specifikacije, koje strani sajtovi navode onda će mnogi potencijalni korisnici Android telefona zaista poželeti da uzmu  iPhone.Spominje se zapanjujuća kamera, za telefon jeftiniji od 400 dolara (evra), najnoviji Apple A13 Bionic čipset, ekran dijagonale 4,7 inča.Apple bi trebalo da predstavi iPhone SE 2, odnosno Apple iPhone 9  na proleće, ako koronavirus ne dovede do dodatnih odlaganja proizvodnje i ne bude prekida u lancu snabdevanja.

iPhone,  privlači veliku pažnju korisnika i bez obzira na to da li donosi inovacije i ne – korisnici ga kupuju. Ako se predviđanja i analitičara obistine i iPhone SE 2, (iPhone 9)  bude iskorak u odnosu na Android konkurenciju.iPhone ima ime, koje je jače, nego bilo koje drugo u toj klasi i ispunjava ono što obećava da će da radi. Apple je već imao sličan model, iPhone SE, koji je bio hit u svojoj cenovnoj klasi, a koštao je  399 dolara .

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Američke firme mogu poslovati sa Huawei-jem

Vlada SAD-a počela je da popušta sankcije prema kineskoj kompaniji Huawei. Odeljenje za trgovinu donelo …