svibanj 27, 2020 3:33 pm

IPlayer, mobilni i tabletni zahtjevi povećavaju se tijekom godine

Nova  kriminalna serija In The Dark je bila vrhunski program na BBC iPlayeru. Prva epizoda je dostupna od 11. srpnja i dobila je 1.6 milijuna zahtjeva tijekom ostatka mjeseca.

Brojke iz BBC-a također pokazuju da je u srpnju BBC iPlayer dobio 236 milijuna zahtjeva za TV sadržaj, s prikazom na mobitelima, tabletima i spojenim TV-ima iz godine u godinu.

EastEnders također je imao vrlo veliku gledanost u srpnju, bio je 16-ti od top 20 najpopularnijih programa tijekom cijelog mjeseca. Druge drame s najboljom izvedbom u srpnju uključuju finale Doctor Whoove serije, s posljednjom izvedbom Petera Capaldija kao doktorom i povratkom kriminalne drame Top Of The Lake.

Bio je to i dobar mjesec za dokumentarce, a Stacey Dooley istražuje djecu koja prodaju droga online i BBC One’s The Betrayed Girls, koja je ispitivala skandali o zlostavljanju Rochdalea.

Dan McGolpin, kontrolor programiranja i dnevnog programa, kaže: “Gledanje BBC iPlayera preko TV-a sada je jednostavno i mnogima je postalo njihov preferirani način gledanja BBC programa, i na zahtjev i uživo. Svakog mjeseca u godini objavljujemo širok izbor svježeg sadržaja, a srpanj je imao snažne performanse iz mješavine  drama i izazovnih istraživačkih dokumentaraca.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Tinejdžer odbio 8 mil.dolara za Covid platformu

Tinejdžer odbio da proda platformu za praćenješirenja virusa Covid 19 za osam miliona dolara,a dao …