25 lipnja, 2024 7:10 am

Otkrijte budućnost tehnologije zaslona uz Philips monitore na ISE 2024.

Darko Brlečić

Inovacija, održivost i responzivnost

Philips sa zadovoljstvom najavljuje svoje sudjelovanje s PPDS – Philips Professional Displays na ISE 2024 – vodećem sajmu za profesionalne AV tehnologije i sektor integracije sustava koji će se vratiti u Barcelonu od 30. siječnja do 2. veljače 2024.

Posjetitelji ISE 2024 pozvani su da istraže raznoliku ponudu inovativnih i održivih proizvoda na potpuno novom, vizualno spektakularnom Philipsovom štandu 3P500 od 344 m², gdje će se pridružiti više od 1000 izlagača i 60 000 posjetitelja na vodećoj svjetskoj audiovizualnoj izložbi unutar čuvene Fira Barcelona Gran Via. Philipsov štand bit će podijeljen u niz namjenskih, digitalno aktiviranih zona, a posjetitelji će moći iskusiti, u stvarnom okruženju, Philipsova poslovna i kućna rješenja, kao i monitore osjetljive na dodir.

Philips monitori će predstaviti neke od svojih najboljih primjera za kućne urede i učenje na daljinu. 34″ WQHD zakrivljeni monitor 34B1U5600CH dolazi s ugrađenom 5MP Windows Hello web kamerom i mikrofonom s funkcijom poništavanja buke za jasnu komunikaciju, kao i USB-C priključcima te dodatnim značajkama za profesionalce koji rade sa složenim postavkama i trebaju nove razine povezivosti. Iako nudi optimiziranu vizualizaciju, njegov PowerSensor pomaže u uštedi do 80 % troškova energije. Korak dalje u rješenjima za uštedu energije napravio je Philips 272B1G koji je posebno dizajniran za održivu produktivnost. Ovaj ekološki prihvatljiv Philipsov 27″ FHD monitor postiže viši energetski razred dok istovremeno pruža izvrsne performanse: nova LED tehnologija pozadinskog osvjetljenja odražava svjetlinu i boje uz značajno manju potrošnju energije putem LightSensora, PowerSensora i prekidača za nultu potrošnju energije. Kako bi upotpunili doživljaj energetski učinkovitog portfolija Philips monitora, posjetitelji će koristiti Philips SPT6307BL, kompaktni bežični set tipkovnice i miša s inteligentnom funkcijom uštede energije.

Philipsov portfelj prikazan na ISE 2024 također će sadržavati različite modele osjetljive na dodir za široku lepezu okruženja. I dok svi pružaju brzo iskustvo dodira na do 10 točaka istovremeno, model 242B1TC udovoljava potrebama bilo koje kućne, uredske ili obrazovne primjene s prirodnijim, fluidnijim i bržim odzivom i s plug & play Windows, Android i Linux kompatibilnošću. Philips 172B1TFL posebno je prikladan za javne prostore, budući da njegova sposobnost dodira dobro funkcionira čak i s rukavicama, a njegovo staklo od ruba do ruba sa 7H otpornošću na ogrebotine ključno je za izdržljivo iskustvo dodira i jednostavno čišćenje u unutarnjim i vanjskim okruženjima.

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Xiaomi otkriva prve uređaje koji će dobiti Android 15 i HyperOS 2.0

Andrija Jovićević Xiaomi, kao i drugi proizvođači telefona, priprema se za integraciju najnovijih značajki Androida …